Şef al Inspectoratului de Muncă Cluj, INTERNAT LA PSIHIATRIE, după ce a fugit GOL prin parcAdjunctul Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj, Emilian Roșca a fost dus la sediul Secției lV de Poliție, din Cluj Napoca. Roșca este acuzat că s-a dezbrăcat la piele goală și a început să sară în bazin, deși în jur se aflau şi copii.

Sef al Inspectoratului de Munca Cluj, INTERNAT LA PSIHIATRIE, dupa ce a fugit GOL prin parc
Şef al Inspectoratului de Muncă Cluj, INTERNAT LA PSIHIATRIE, după ce a fugit GOL prin parc
Foto: evz.ro

"Am chemat poliția pentru că umbla dezbrăcat. A ieșit din apă și umbla dezbrăcat. Erau femei și copii și au început să se agite. Salvamarul a vrut să îi dea un prosop și nu a vrut. Atunci a chemat poliția, când a început să devină violent. L-am condus la vestiar și de acolo a fugit. S-a împins cu colegul și dezbrăcat a ieșit afară din clădire și a fost prins în parc", a povestit un angajat al piscinei UBB din parcul Iuliu Haţieganu, unde a avut loc incidentul. 

Angajatul a fost martor la întreaga scenă și a mai susținut că polițiștii l-au prins cu greu după ce au fugit prin parcul central mai multe sute de metri, potrivit evz.ro.

Surse din Poliția Cluj susțin că Emilia Roșca a fost dus la Clinica de Psihiatrie și internat de urgență, în prezent aflându-se sub control medical de specialitate.

De altfel, în noaptea de miercuri spre joi, pe telefonul de urgență 112, o femeie a cerut intervenția de urgență a polițiștilor deoarece un bărbat, acelaşi, care îi este vecin, a intrat în casă, peste ea, și a început să urle la ea. Polițiștii care au ajuns la fața locului au declarat pentru EVZ că bărbatul era doar agresiv verbal și nu au existat acte de violență.

Etichete: cluj napoca, Emilian Rosca

0/1 COMENTARII
mihail30
23 Oct 09:56
+0
VOTURI
-0
Bani online! Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: accessible.dreams8@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE