Șefa AMRCR și-a dat demisia, după ce a fost filmată lovind un activist de mediu VIDEODirectoarea Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR), Delia Nica, şi-a dat demisia. Nica a fost filmată lovind şi jignind un activist de mediu, la Ministerul Mediului.

Șefa AMRCR si-a dat demisia, dupa ce a fost filmata lovind un activist de mediu
Șefa AMRCR și-a dat demisia, după ce a fost filmată lovind un activist de mediu
Foto: agrointel.ro

"În urma situaţiei create înţeleg să-mi asum responsabilitatea pentru maniera în care am reacţionat, care nu poate fi în niciun fel acceptabilă, deşi nu mă caracterizează. În acest sens, mi-am înaintat demisia către board-ul Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România - AMRCR - pentru că nu doresc ca evenimente colaterale să aducă atingere imaginii asociaţiei şi membrilor săi", afirmă Nica, conform mediafax.ro.

Ea a adăugat că îşi doreşte ca proiectele şi reuşitele de la AMRCR să fie "mult mai puternice şi durabile decât emoţia produsă de acest eveniment regretabil".

"În viitor mă voi dedica altor activităţi personale şi profesionale, în care sper ca expertiza mea să fie utilă", a mai spus ea.

Pe site-ul unei organizaţii de mediu a fost postat un material video în care Nica apare lovind cu geanta şi jignind o persoană care o filmează, după discuţii care au avut loc miercuri la Ministerul Mediului, unde s-a decis formarea unui grup de lucru care să reformeze sistemul de reciclare. La întâlnire au participat oficiali ai Ministerului Mediului, reprezentanţi ai producătorilor, reciclatorilor şi societăţii civile.

AMRCR a transmis presei, joi, un comunicat în care cere anularea taxelor de penalitate pentru ambalaje şi sistem de colectare garantat de stat. Asociaţia susţinea că acestea se ridică în unele cazuri, pentru 2015, la 1,5 milioane euro pentru o singură companie.

Etichete: amrcr, delia nica

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE