Şeful CCR, după decizia privind interceptările: Nu se dărâmă lumea. Nimeni nu va scăpa de pedeapsăPreşedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat, joi, că nimeni dintre cei care au săvârşit fapte penale nu va scăpa de pedeapsă  în urma deciziei Curţii privind interceptările. Zegrean a mai arătat că "nu se schimbă lumea" după această decizie.

Presedintele CCR, Augustin Zegrean
Preşedintele CCR, Augustin Zegrean
Foto: www.ziuaconstanta.ro

Preşedintele CCR, Augustin Zegrean, a spus, joi, că nu se dărâmă lumea şi că nimeni nu scapă nepedepsit, doar pentru că SRI nu mai poate face interceptări.

Augustin Zegrean afirmă că nu crede că o condamnare se dă doar în baza unor interceptări şi că mai există şi probe la dosar.

"Nimeni nu va scăpa de pedeapsă, datorită acestei decizii (...) Nu se dărâmă lumea. Noi nu am făcut nimic. Am înlăturat de acolo 2-3 cuvinte. Acum am spus cine e organul care face interceptări", a spus șeful Curții Constituționale, Augustin Zegrean, citat de antena3.ro

Curtea Constituţională a decis că SRI nu e organ de cercetare penală şi nu poate face interceptări în dosarele aflate pe rolul instanţelor.

Decizia luată de CCR afectează deja o parte din dosarele care sunt în judecată şi care sunt bazate pe interceptări.

Judecătorii CCR spun că decizia nu se va aplica în cazul dosarele soluţionate pâna acum, dar că va produce efecte în cazul celor aflate pe rolul instanţelor de judecată.Etichete: Augustin Zegrean, CCR, interceptări

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h