Şeful Federaţiei de Tenis: BRD Bucharest Open, un turneu de succes, după numărul de jucătoare româneBRD BUCHAREST OPEN 2015. George Cosac, președintele Federației Române de Tenis (FRT), spune că numărul mare de jucătoare române la BRD Bucharest Open dă satisfacția unui turneu de succes.

Seful Federatiei de Tenis: BRD Bucharest Open, un turneu de succes, dupa numarul de jucatoare romane
Şeful Federaţiei de Tenis: BRD Bucharest Open, un turneu de succes, după numărul de jucătoare române
Foto: prosport.ro

BRD BUCHAREST OPEN 2015. "Este a doua ediție a turneului, una echilibrată, cu 9 românce în calificări și șase pe tabloul principal'', a mai spus Cosac. citat de Agerpres.

Ungurul Jeno Marky, directorul turneului și proprietarul licenței, a subliniat că are un angajament de lungă durată cu FRT pentru turneul de la București și a rememorat faptul că prima ediția a turneului pe care l-a organizat inițial la Budapesta a fost câștigată de o româncă, Ruxandra Dragomir, iar Simona Halep, ''o mare vedetă'', s-a impus în prima ediție de la București, anul trecut.

BRD BUCHAREST OPEN 2015. Marky s-a felicitat pentru decizia foarte bună de a aduce turneul la București.

Carmen Tocală, secretar general în Ministerul Tineretului și Sportului, a subliniat că acest turneu este o mare șansă pentru noi, iar ''FRT aduce în față valoarea sportului românesc, a tenisului românesc, face față competiției internaționale și e promotor al sportului, iar jucătoare ca Monica Niculescu și Andreea Mitu au rol de model în viață''.

Claudiu Cercel, director general adjunct al BRD Groupe Societe Generale, a declarat, la rândul său: ''E o mândrie să fim asociați și în acest an cu un turneu foarte puternic, iar implicarea noastră continuă în tenis. Am convingerea că fetele noastre ne vor oferi surprize interesante''.

BRD BUCHAREST OPEN 2015. Supervizorul WTA Kerrilyn Cramer a arătat că România are o istorie bogată în tenis, cu jucătoare extraordinare în circuitul WTA și a anunțat că la București vor evolua jucătoare din 19 țări.

Etichete: BRD BUCHAREST OPEN, BRD Bucharest Open 2015, tenis, turneu de tenis, turneu tenis bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h