Șeful IGSU, Nicolae Cornea, a fost DEMISColonelul Nicolae Cornea, șeful Inspectoratului General pentru situații de Urgență (IGSU), a fost eliberat din funcție. Cornea ocupa această funcție de doi ani de zile.

Șeful IGSU, Nicolae Cornea, a fost DEMIS
Șeful IGSU, Nicolae Cornea, a fost DEMIS
Foto: jurnalul.ro

Premierul Dacian Ciolos l-a eliberat joi din functie pe colonelul Nicolae Cornea, seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

In locul lui Cornea a fost numit generalul de brigada Ovidiu Vasilica.

Cornea ocupa functia de sef al IGSU din ianuarie 2014. El a ajuns in aceasta functie dupa ce predecesorul sau a demisionat in urma scandalului public provocat de actiunea esuata a autoritatilor de gasire a supravietuitorilor accidentului din Apuseni.

Numele lui Cornea a aparut in scandalul Colectiv, amintește hotnews.ro.

Etichete: demis, igsu, nicolae cornea

0/1 COMENTARII
Florin
05 Feb 07:54
+0
VOTURI
-0
Afacere online acasa!
Ce faci cand ti se termina banii si nu gasesti nicaieri niciun job mai bun? Aceasta problema o poti rezolva chiar acum! Iti oferim o afacere la cheie, cu castiguri chiar si din prima luna. Lucrezi elegant, fara sefi, fara sa fii obligat sa construiesti retele de oameni, pentru a putea castiga bani. Iti trimitem tot pachetul de informatii, dupa ce ne contactezi la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE