Şeful interimar al PSD, replică dură pentru Liviu DragneaRovana Plumb, preşedinte interimar al PSD şi şefa Consiliului Naţional al partidului, a reacţionat, luni, la declaraţiile coorodonatorului politic Liviu Dragnea, care a catalogat retragerea lui Victor Ponta din fruntea social-democraţilor drept o greşeală care lasă un gol în partid. 

Seful interimar al PSD, replica dura pentru Liviu Dragnea (Foto cotidianul.ro)
Şeful interimar al PSD, replică dură pentru Liviu Dragnea (Foto cotidianul.ro)

Rovana Plumb a subliniat, luni, că PSD trebuie să acţioneze în continuare ca o echipă şi a subliniat că "cine nu inţelege asta, joacă pentru adversarii politici". Mai mult, şefa CN al PSD a punctat că un congres organizat acum în PSD ar putea pune în pericol prezenţa la guvernare şi coaliţia.

CITEŞTE ŞI Dragnea îl contrazice pe Ponta: PSD nu poate fi condus prin delegare

"In toate momentele sale importante, PSD s-a comportat ca o echipa. Asta trebuie sa se intample si acum. Astazi, PSD e condus de o echipa solida; trebuie sa actionam si in continuare ca o echipa, nu sa ne atacam unii pe altii. Dezbinarea ar fi un avantaj nesperat doar pentru adversarii nostri. Premierul Victor Ponta a propus prelungirea unui interimat votat si acceptat de BPN. Sustin aceasta formula si cred ca toti colegii mei ar trebui sa o sustina; presedintele Consiliului National, conform statutului, asigura conducerea partidului pentru orice perioada de interimat, intre Congrese. Cei care vorbesc despre organizarea unui congres acum nu se raporteaza la binele PSD, ci la sperantele oponentilor nostri. Nu avem de ce sa organizam congrese prin care sa facem jocurile adversarilor PSD, pentru ca riscam ca, pe parcurs, sa pierdem guvernarea dar si aliatii pe care ii avem. Iar de castigat nu am castiga nimic", a declarat Rovana Plumb, citată de romaniatv.net. 

"Nu cred ca trebuie sa continuam sa ne atacam aliatii si pozitia pe care o avem in prezent; continuarea guvernarii este o prioritate; la fel si rezolvarea problemelor in justitie de catre Victor Ponta", mai spune Rovana Plumb, arătând că are, ca şi până acum, încredere în deciziile lui Victor Ponta.

Etichete: Liviu Dragnea, partid, psd, Rovana Plumb

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE