Şeful Metrorex: Terenul s-a surpat după ce apa a pătruns în staţia Eroilor 2, la avarierea unui puţMarin Aldea, directorul general al Metrorex, a explicat, după comandamentul de la Primăria Capitalei, că surparea carosabilului în zona Eroilor s-a produs după ce a fost avariat un puţ, iar apa a pătruns în staţia Eroilor 2.

Seful Metrorex: Terenul s-a surpat dupa ce apa a patruns in statia Eroilor 2, la avarierea unui put
Şeful Metrorex: Terenul s-a surpat după ce apa a pătruns în staţia Eroilor 2, la avarierea unui puţ
Foto: Metrorex

"Un puţ de epuisment care trage apa freatică a fost avariat şi apa a pătruns în staţia Eroilor 2. În continuare se caută soluţii de consolidare a terenului. Asemenea incidente au avut loc şi în alte oraşe, la Roma, la Barcelona, nu e o situaţie întâlnită doar la noi", a declarat Marin Aldea, directorul general interimar al Metrorex, după comandamentul de urgenţă de la Primăria Capitalei.

În urma întâlnirii de duminică, Primăria Capitalei a anunţat că va menţine restricţiile de trafic în zona Eroilor timp de 30 de zile. Măsura a fost luată după ce s-a surpat carosabilul în urma lucrărilor la metrou. Aceste restricţii de trafic vor afecta 10% din populaţia Capitalei, potrivit Municipalităţii. Mai multe detalii AICI.

"Când a intrat scutul în staţie am avut o pierdere mare de apă. A fost un flux ciudat", a declarat, la Digi 24, unul dintre inginerii italieni care lucrează la magistrala 5 de metrou.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a deviat traseele a nouă linii de autobuze care opresc în zonă, în urma surpării carosabilului. Detalii AICI.

Ministerul Transporturilor a anunţat, sâmbătă seară, că surparea terenului în zona staţiei de metrou Eroilor a fost cauzată de tasări sub carosabil, provocate de infiltraţii.

Etichete: Eroilor, Metrorex, surpare carosabil

0/2 COMENTARII
metronomul
14 Dec 07:46
+0
VOTURI
-0
Bineinteles, incompetenta platita din bani publici se spala imediat prin informarea ca "a mai cazut si pe la altii". Diferenta e ca la aia s-au facut sute de km de metrou pana sa se intample, nu un limbric de vreo 3 km ca la noi. Va aduceti aminte cand au luat pe spaga trenurile spaniole "JAF" care nu incapeau in statii? Ei bine si atunci a aparut imediat o stire ca si francezii au luat niste trenuri prea late si au daramat niste peroane. E chestie normala bre, ce nu-ntelegi!
DNA
13 Dec 19:23
+0
VOTURI
-0
Costescu, despre Homor: era momentul să treacă la următorul nivel

http://www.agerpres.ro/economie/2015/12/11/costescu-despre-homor-este-initiatorul-proiectelor-europene-la-metrorex-era-momentul-sa-treaca-la-urmatorul-nivel-17-25-08

Poate la alt nivel al spagii, ca te competenta ne am lamurit.
De ce nu comenteaza Costescu despre competenta directorului Catalin Homor de la Metrorex care a surpat Metroul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE