Șeful senatului, Călin Popescu Tăriceanu, DATOR la întreținereCopreşedintele Alianţei Liberal Democrate (ALDE) și președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, pare că nu are suficiente fonduri atunci când e vorba să plătească datorii mai vechi la întreținere.

Șeful senatului, Calin Popescu Tariceanu, DATOR la intretinere
Șeful senatului, Călin Popescu Tăriceanu, DATOR la întreținere
Foto: nasul.tv

Preşedintele Senatului este acuzat de asociaţia de proprietari a blocului din Bulevardul Carol I din Capitală că nu a plătit întreţinerea la apartamentul unde a avut sediul de campanie, scrie libertatea.ro.

N-a dat nici banii pentru bannerul pus pe faţada blocului pentru fostul său partid, Partidul Liberal Reformator (PLR), în campania prezidenţială de anul trecut, când Tăriceanu a încercat să ajungă pe fotoliul de la Palatul Cotroceni.

Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei de Proprietari din Bulevardul Carol I, nr. 51, sector 2, Bucureşti, PLR ar avea o datorie de 3.780 de lei, din care peste 1.500 de lei pentru întreţinere, iar 2.280 de lei pentru bannerul pus pe faţada blocului.

"Am primit asigurări că în câteva zile se rezolvă cu plata, după ce persoana de contact se va întoarce din concediu", ne-a spus administratorul blocului.

Etichete: administraţie, apartament, bloc, Bulevardul Carol I, Călin Popescu Tăriceanu, intretinere, restant, sediu de campanie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h