Selecționerul echipei feminine de handbal a României, nominalizat la titlul de cel mai bun antrenorSuedezul Tomas Ryde, selecționerul echipei feminine de handbal a României, a fost nominalizat la titlul de cel mai bun antrenor al anului 2015 de către Federația Internațională de Handbal (IHF).

Selectionerul echipei feminine de handbal a Romaniei, nominalizat la titlul de cel mai bun antrenor
Selecționerul echipei feminine de handbal a României, nominalizat la titlul de cel mai bun antrenor

Selecționerul echipei feminine de handbal a României, Tomas Ryde, este nominalizat la titlul de cel mai bun antrenor al anului 2015. 

Ryde, care a câștigat medaliile de bronz cu naționala României la Campionatul Mondial de anul trecut, îi are drept contracandidați pe Thorir Hergeirsson (campion mondial cu Norvegia), Henk Groener (vicecampion mondial cu Olanda), Dragan Adzic (Muntenegru) și Evgheni Trefilov (Rusia).

Thorir Hergeirsson a mai fost laureat al anchetei în 2011, 2012 și 2014, iar Trefilov a câștigat trofeul în 2009, scrie Agerpres. 

Propunerile au fost făcute de un grup de experți IHF, cei nominalizați fiind considerați ''cei mai buni dintre cei buni''. Ancheta de pe site-ul IHF va dura până pe 28 martie, având două secțiuni, una rezervată fanilor și alta pentru media.

La masculin, candidații sunt Valero Rivera (Qatar), Claude Onesta (Franța), Dagur Sigurdsson (Germania), Christian Berge (Norvegia) și Michael Biegler (fost antrenor al Poloniei).

Etichete: antrenor, handbal, nominalizare, Tomas Ryde

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE