Selena Gomez suferă de o boală incurabilă. Artista de 23 de ani a făcut chimioterapieCântăreaţa Selena Gomez a dezvăluit recent că a fost diagnosticată cu boala autoimună Lupus. Artista de 23 de ani a spus că a făcut chimioterapie pentru această afecţiune.

Selena Gomez sufera de o boala incurabila. Artista de 23 de ani a facut chimioterapie
Selena Gomez suferă de o boală incurabilă. Artista de 23 de ani a făcut chimioterapie
Foto: poprush.com

"Din acest motiv am luat o pauză. Aş fi putut suferi un infarct.", a declarat Selena Gomez pentru revista Billboard, explicând astfel de ce a anulat mai multe concerte din Australia şi Asia, din cadrul turneului din decembrie 2013.

După anularea concertelor, presa a speculat că artista s-ar fi internat la dezintoxicare, din cauza unor probleme cu drogurile.

_ _ _

Lupusul este o boală incurabilă care se caracterizează printr-o inflamație puternică dată de o boală autoimună. Lupusul poate deteriora orice parte a organismului, în special pielea și organele interne. Sistemul imunitar al persoanei afectate de lupus nu reușește să diferențieze țesuturile proprii de intruși și astfel le atacă.  În prezent, nu există niciun tratament curativ pentru lupus.

Etichete: lupus, selena gomez, selena gomez lupus

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE