SEMAFOARE DEFECTE, în două intersecţii aglomerate din BucureştiBrigada Rutieră a Capitalei anunţă că, vineri dimineaţă, semafoarele din două intersecţii aglomerate ale Capitalei nu funcţionează. 

Semafor defect pe Barbu Vacarescu, marti dimineata
Semafor defect pe Barbu Văcărescu, marţi dimineaţă
Foto: ziuaconstanta.ro

Astfel, nu funcţionează semafoarele din intersecţiile:

- Şos. Virtuţii – Splaiul Unirii;
- Bd. Ghencea – str. Braşov.

Totodată, în ultimele 24 de ore, în Capitală, au fost înregistrate 11 accidente rutiere în urma cărora 3 persoane au fost rănite grav, iar alte 7 au fost rănite uşor.

De câte ori conduceţi pe timp de ploaie trebuie să aveţi în vedere câteva aspecte importante:
- prima condiţie a deplasării autovehiculului în deplină siguranţă este corelarea manierei de condus cu specificul suprafeţei carosabile;
- înainte de a porni la drum, asiguraţi-vă că parbrizul, geamurile laterale şi lunetă vă asigură o vizibilitate foarte bună. De asemenea, trebuie să aveţi în bună stare de funcţionare ştergătoarele şi instalaţia de climatizare şi dezaburire;
- evitaţi frânările şi accelerările bruşte;
- păstraţi o distanţă suficientă faţă de autovehiculul care vă precedă, astfel încât să puteţi opri în siguranţă, în situaţia în care acesta încetineşte sau opreşte brusc;
- când carosabilul din piatra cubica este umed, aveţi obligaţia să circulaţi cu o viteză care să nu depăşească 30 km/h în localităţi sau 50 km/h în afara acestora.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Etichete: accidente bucuresti, raniti in accidente, semafoare defecte

0/1 COMENTARII
Sergiu Anton
09 oct 10:11
+0
VOTURI
-0
Ce fel de redactori sunteti ? Ce fel de reporteri sunteti !? Intersectia Vitutiei cu Splaiul Unirii !? Unde e intersesctia asta ? Va spun eu. E vorba de intersectia Splaiul Independentei cu Sos. Virtutii ! Norocul vostru, ca va mai invatam noi cate ceva. Rusine din nou.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h