Semafoare defecte în trei intersecții aglomerate din CapitalăBrigada Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București anunță că semafoarele din trei intersecții intens circulate din Capitală sunt defecte.

Semafoarele din trei intersectii intens circulate din Capitala sunt defecte
Semafoarele din trei intersecții intens circulate din Capitală sunt defecte
Foto: bzi.ro

Luni dimineață, șoferii bucureșteni vor avea de furcă în trafic pentru că semafoarele de la intersecțiile Calea Văcăreşti – şos. Mihai Bravu, şos. Giurgiului – str. Luică și bd. Basarabia – bd. 1 Decembrie 1918 sunt defecte.

Brigada Rutieră mai anunță că, în ultimele 24 de ore, în Capitală, s-au produs 16 accidente rutiere, în urma cărora cinci persoane au fost rănite grav, iar alte 12 au fost rănite uşor. Evenimentele rutiere s-au produs din cauza pietonilor care au traversat neregulamentar, din cauza șoferilor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, dar și din cauza conducătorilor auto care nu au adaptat viteza la condiţiile de drum.

Etichete: accident rutier Bucureşti, Brigada Rutieră a Capitalei, semafoare defecte

0/1 COMENTARII
ady
24 sep 10:30
+0
VOTURI
-0
Si la Pacii- Valea Cascadelor - semafoarele au probleme, in weekend nu au functionat, asta pe langa faptul ca sunt atat de murdare incat nu este luminata culoarea verde, taximetristii parcheaza langa trecerea de pietoni si zona e plina de maidanezi, doar traim intr-o capitala Europeana.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h