Semafoarele din cinci mari intersecţii din Capitală S-AU DEFECTATPoliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti acţionează pentru fluidizarea traficului rutier şi limitarea efectelor negative ale fenomenelor meteo.

Semafoarele din cinci mari intersectii din Capitala S-AU DEFECTAT
Semafoarele din cinci mari intersecţii din Capitală S-AU DEFECTAT

În ultimele 12 ore, 150 de poliţişti ai Capitalei au fost angrenaţi în activităţi de dirijare şi fluidizare a traficului rutier, pentru asigurarea adaptării de către conducătorii auto a vitezei la condiţiile meteo şi de drum, pentru prevenirea blocării traseelor de deplasare a mijloacelor de transport în comun şi însoţirea utilajelor de deszăpezire.

În Capitală, la ora 10.00, erau nefuncţionale cinci unităţi semaforice din intersecţiile:
Piaţa Crângaşi, Strada Izvor – Bulevardul Bogdan Petriceicu Haşdeu, Splaiul Unirii – Şoseaua Vitan – Bârzeşti, Valea Oltului – Prelungirea Ghencea, Virtuţii – Splaiul Independeţei, fiind dispuse măsuri atât pentru depanare cât şi pentru asigurarea respectivelor intersecţii cu agenţi de circulaţie.

De asemenea, au fost efectuate controale la operatori economici ce au atribuţii pe linia deszăpezirii carosabilului, fiind verificate şi sancţionate cinci societăţi comerciale aflate sub contract cu primăriile de sector şi Primăria municipiului Bucureşti, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă.

Totodată, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în colaborare cu reprezentanţii Registrului Auto Român desfăşoară o acţiune pentru identificarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu sunt echipate cu anvelope de iarnă, pentru prevenirea accidentelor generate de lipsa pneurilor corespunzătoare.

În continuare, activităţile de dirijare şi fluidizare a traficului rutier vor continua, precum şi cele de monitorizare şi control a societăţilor comerciale ce au atribuţii pe linia întreţinerii drumurilor publice pe timp de iarnă.

Etichete: Piaţa Crângaşi, Sectorul 3, Sectorul 6, semafoare defecte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h