SEMAFOR DEFECT, vineri, în Capitală. În ultimele 24 de ore, 12 accidente rutiere, în București12 accidente rutiere s-au produs, în ultimele 24 de ore, în București. 10 persoane au fost rănite. La această oră, în Capitală, semaforul unei intersecții din București nu funcționează. 

SEMAFOR DEFECT, vineri, in Capitala. In ultimele 24 de ore, 12 accidente rutiere, in Bucuresti
SEMAFOR DEFECT, vineri, în Capitală. În ultimele 24 de ore, 12 accidente rutiere, în București
Foto: stirile.rol.ro

În ultimele 24 de ore, în București au fost înregistrate 12 accidente rutiere, în urma cărora 10 persoane au fost rănite, anunță Brigada Rutieră. Dintre acestea, o persoană a suferit răni grave.

SEMAFOR DEFECT

Brigada Rutieră anunță că semafoarele din intersecția Str. Toporaş – Şos. Giurgiului nu funcționează, la această oră.

"Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de traficul aglomerat, facem conducătorilor de autovehicule următoarele recomandări:
atunci când doresc să traverseze o intersecţie la culoarea verde a semaforului electric, dar este evident că nu vor reuşi din cauza coloanei de autovehicule, să rămână pe loc şi să aştepte eliberarea intersecţiei chiar dacă între timp se va derula încă un ciclu semaforic; procedând astfel vor permite deplasarea celor care rulează pe drumul transversal;
să nu depăşească coloana de autovehicule oprite la semafor şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră;
să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis şi să nu claxoneze inutil", menționează Brigada Rutieră, într-un comunicat remis B365.ro.

"Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi", mai precizează Brigada Rutieră în comunicatul citat.

Etichete: accidente bucuresti, accidente rutiere in capitala, semafoare bucuresti, semafoare defecte București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h