SEMAFOR DEFECT, vineri, în Capitală. În ultimele 24 de ore, 14 accidente rutiere, în București14 accidente rutiere s-au produs, în ultimele 24 de ore, în București. 15 persoane au fost rănite, dintre care două au fost rănite grav. De asemenea, un semafor dintr-o intersecție aglomerată din Capitală, nu funcționează. 

SEMAFOR DEFECT, vineri, in Capitala. In ultimele 24 de ore, 14 accidente rutiere, in Bucuresti
SEMAFOR DEFECT, vineri, în Capitală. În ultimele 24 de ore, 14 accidente rutiere, în București
Foto: stirile.rol.ro

În ultimele 24 de ore, în București au fost înregistrate 14 accidente rutiere, în urma cărora 15 persoane au fost rănite, anunță Brigada Rutieră. Dintre acestea, două persoane au suferit răni grave.

SEMAFOR DEFECT

Brigada Rutieră anunță că semaforul  din intersecția Şos. Pipera –bd. Barbu Văcărescu nu funcționează, la această oră.

CITEȘTE ȘI: Semaforul care arată și verde și roșu în același timp 

"Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de traficul aglomerat, facem conducătorilor de autovehicule următoarele recomandări:
atunci când doresc să traverseze o intersecţie la culoarea verde a semaforului electric, dar este evident că nu vor reuşi din cauza coloanei de autovehicule, să rămână pe loc şi să aştepte eliberarea intersecţiei chiar dacă între timp se va derula încă un ciclu semaforic; procedând astfel vor permite deplasarea celor care rulează pe drumul transversal;
să nu depăşească coloana de autovehicule oprite la semafor şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră;
să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis şi să nu claxoneze inutil", menționează Brigada Rutieră, într-un comunicat remis B365.ro.

"Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi", mai precizează Brigada Rutieră în comunicatul citat.

Etichete: accident in bucuresti, accidente rutiere, semafoare defecte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE