Senatoarea Cristiana Anghel a primit locuinţă de la Ministerul EducaţieiSenatoarea Cristiana Anghel, învăţătoarea care a făcut greva foamei zeci de zile pentru ca educaţia să primească mai mulţi bani, a obţinut o locuinţă chiar de la Ministerul Educaţiei, informează România TV. Şi fiica ei, Oana Anghel, deţine o locuinţă de serviciu exact în acelaşi bloc.

Cristiana Anghel
Cristiana Anghel

Un material realizat cu camera ascunsă de către o echipă România TV arată că senatoarea este cazată într-un cămin din Capitală al Ministerului Educaţiei. Este vorba de un cămin în care locuiesc elevi, dar şi angajaţi ai Ministerului Educaţiei, aceştia din urmă având câteva etaje rezervate.

Cristiana Anghel locuieşte la nr. 907, iar Oana Anghel la nr. 3. Dacă Oana Anghel este angajată a Ministerului Educaţiei şi are dreptul la o asemenea locuinţă de serviciu, mama ei nu se află în această situaţie. Totuşi Cristiana Anghel susţine că a primit garsoniera în mod legal. "Am obţinut-o absolut legal. Nu aveţi dumneavoastră treabă cu lucrul acesta", a spus Anghel.

Fiica învăţătoarei plăteşte doar întreţinerea locuinţei, sumă ce se încadrează până în 450 de lei. Locuinţa în care stă senatoarea PC nu este însă afişată pe lista de întreţinere.

În schimb, Cristiana Anghel primeşte lunar de la Parlament peste 3.000 de lei pentru cazare. Reprezentanţii ASE spun că senatoarea a fost primită să stea provizoriu, în aceeaşi clădire cu fiica ei, până când îşi va găsi o altă locuinţă.

Etichete: greva foamei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE