Senatoarea Cristiana Anghel despre ciobanul pe care l-a făcut prost: "Mirosea a parfum ca mine"Senatoarea Cristiana Anghel a declarat marti, la un post de televiziune, ca barbatul pe care l-a facut "prost" nu era cioban, ci era un agitator, invocand ca argument faptul ca acesta mirosea a parfum. 

Senatoarea Cristiana Anghel despre ciobanul pe care l-a facut prost: "Mirosea a parfum ca mine"
Senatoarea Cristiana Anghel despre ciobanul pe care l-a făcut prost: "Mirosea a parfum ca mine"

Senatoarea a incercat sa discute cu protestatarii, carora le-a aratat un proiect care ar fi abrogat deciziile impotriva carora protesteaza ciobanii, la Palatul Parlamentului, dar unul dintre protestatarii a luat foile si le-a rupt. In acel moment, Cristiana Anghel l-a facut pe acesta "prost".

"Era un agitator, nu era cioban. Agitatorul a luat foile si le-a rupt si i-am zis aluia ca e prost. Era un agitator prost. Era spalat, era orasean, nu mirosea a oaie, mirosea a parfum, ca mine. Ciobanii nu miros a parfum", a incercat sa explice Cristiana Anghel, conform Hotnews. 

Jandarm LOVIT în timpul protestelor de la Palatul Parlamentului, marţi

Marţi, 15 decembrie a.c., Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a asigurat măsurile de ordine publică, cu ocazia desfăşurării în capitală a adunării publice organizată de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Agricultură, Alimentaţie, Tutun, Domenii şi Servicii Conexe AGROSTAR.

FOTO Ciobanii au intrat în curtea Parlamentului și au BLOCAT traficul. RESTRICȚII RUTIERE

UPDATE: Premierul Dacian Cioloș a declarat că este de acord cu modificarea amendamentelor față de care protestează ciobanii, prin Ordonanță de Urgență.

Peste 3000 de ciobani au protestat în faţa Parlamentului, împotriva modificărilor la Legea vânătorii. Câțiva dintre ei au început să se îmbrâncească cu jandarmii, intrând în curtea instituției, informează Realitatea TV. Senatoarea Cristiana Anghel a ieșit la protestari și i-a strigat unui protestatar că "ești prost". Dat fiind că au spart cordonul jandarmilor și au intrat pe carosabil, în zonă au fost impuse restricții de trafic. Reprezentanți ai ciobanilor au intrat în Parlament, la negocieri.

Etichete: cioban, prost, protest oieri palatul parlamentului, senatoarea cristiana anghel

0/2 COMENTARII
MARINELU
16 Dec 10:23
+0
VOTURI
-0
Inca o data se adevereste ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.
Cris
15 Dec 23:33
+0
VOTURI
-0
Aceasta femeie e, cu adevarat, o vaca incaltzata, o emblema sinistra a Parlamentului Romaniei. Modelul de nesimtzire crasa, de profesoara ciufuta, care a ajuns pe cai mari si ne da lecii. Un fel de Elena Ceausescu reinventata.

Cine a impins-o in fata? Tabloidele de kkt (Antena3) binenteles.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE