Senatoarea Cristiana Anghel, într-un sacou cu Mickey Mouse, la moțiunea de cenzură. FOTOSenatoarea PC Cristiana Anghel a venit la ședința în care se votează moţiunea de cenzură a PNL cu un sacou plin de fotografii cu Mickey Mouse, personajul de desene animate cu care este comparat Victor Ponta. Premierul a reacționat imediat. După ce parlamentarii au început să voteze, Ponta a chemat-o la el pe Anghel şi a certat-o pentru ideea nefericită de a-şi alege o vestimentaţie ironică la adresa lui. Cristiana Anghel a explicat presei că și-a cumpărat sacoul din Caracal, de la ea, că nu este de firmă și a fost ieftin. 

Senatoarea PC Cristiana Anghel a venit la ședința în care se votează moţiunea de cenzură a PNL cu un sacou plin de fotografii cu personaje Disney, între care și Mickey Mouse. Or se știe că Mickey Mouse este porecla primită de Victor Ponta, devenită virală pe rețelele de socializare. 

Mai mult, senatoarea a ținut și un discurs în apărarea lui Victor Ponta, îmbrăcată cu sacoul colorat. După ce parlamentarii au început să voteze, Ponta a chemat-o la el pe Anghel şi a certat-o pentru ideea nefericită de a-şi alege o vestimentaţie ironică la adresa lui. Pentru că părea că senatoarea nu înţelege cu ce a greşit premierul a început să gesticuleze sugestiv, ducându-şi mâinile la urechi pentru a sugera urechi de şoarece, scrie bn24.ro. 

Întrebată de jurnaliști de ce s-a îmbrăcat cu acel sacou, Cristian Anghel a spus: "Pentru că activitatea din acest Parlament este anostă, iar eu m-am săturat. Vorbesc unii jumătate de oră ;i uită de unde au plecat. Și l-am luat ]n glumă. Pentru că și moțiunea de astăzi este o glumă proastă. Pe sacou am un rățoi. pe Mickeu Mouse. Îmi pare rău că nu îl am și pe Santa Claus".

"Îi ofer un set de plastilină lui Klaus Iohannis și lui Carmen Iohannis ca să-și facă oricâte guverne vor. Un alt set îl dau celor de la PNL să facă același lucru. Și, încă ceva: Mai lăsați-o moartă cu Prima Doamnă!", a declarat Anghel.

Etichete: cristiana anghel, moţiune de cenzură, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE