Senatul a adoptat înfiinţarea Muzeului Naţional de Istorie a Evreilor şi al HolocaustuluiPlenul Senatului a adoptat, miercuri, cu 89 de voturi ''pentru'' şi o abţinere, proiectul de lege privind înfiinţarea Muzeului Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România.

Muzeu al Holocaustului si al Istoriei Evreilor
Muzeu al Holocaustului și al Istoriei Evreilor

Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului va fi "instituţie publică, de importanţă naţională, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România "Elie Wiesel", potrivit proiectului.

"Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România are ca scop promovarea şi prezentarea istoriei, culturii şi tradiţiilor comunităţilor evreieşti din România, cunoaşterea în plan intern şi internaţional a contribuţiei acestei minorităţi naţionale la evoluţia şi modernizarea societăţii româneşti de-a lungul timpului, protejarea memoriei victimelor Holocaustului, precum şi promovarea combaterii antisemitismului. Patrimoniul muzeului se compune din colecţii de piese şi documente constituite în colaborare cu Institutul 'Elie Wiesel' şi Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România - Cultul Mozaic, cu alte instituţii publice sau private, din ţară şi din străinătate, conform legii", se mai arată în iniţiativa legislativă.

Activitatea muzeului este finanţată din subvenţii de la bugetul de stat, prin bugetul Institutului "Elie Wiesel", cu venituri proprii provenite din activităţi specifice, precum şi din donaţii şi sponsorizări.

Senatul este prima cameră sesizată cu privire la acest proiect de lege, iar Camera Deputaţilor este for decizional.

 

Etichete: Holocaust, muzeul, muzeul holocaustului bucuresti, proiect, Senat

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
04 sep 20:32
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE