Senatul a decis majorarea salariilor asistenţilor sociali cu 25%Senatorii au decis majorarea salariilor asistenților sociali cu 25%, începând din luna octombrie. Decizia trebuie votată și de Camera Deputaților, care este for decizional în acest caz. 

Senatul a decis majorarea asistentilor sociali cu 25%
Senatul a decis majorarea asistenţilor sociali cu 25%
Foto: b1.ro

Senatorii au reușit să introducă majorarea salariilor și pentru asistenții sociali chiar în ziua în care ordonanța de urgență a Guvernului ar fi avut, oricum, termenul de adoptare tacită. Dacă nu ar fi fost dezbătută, ordonanța urma să fie trimisă spre dezbatere la Camera Deputaților fără amendamentul destinat asistenților sociali, scrie romaniatv.net.

Decizia a fost luată după ce federațiile din domeniul sanitar solicitaseră anterior Ministerului Muncii creșterea salariilor și pentru personalul din domeniul asistenței sociale, odată cu majorarea de 25% acordată medicilor începând de la 1 octombrie.

Guvernul a aprobat la finele lui august o ordonanță de urgență prin care personalul din sistemul public sanitar va beneficia de o majorare cu 25% a salariului brut sau a soldei lunare brute, începând cu 1 octombrie 2015, raportat la nivelul din luna septembrie. Cu același procent a fost majorat cuantumul sporurilor pentru condiții de muncă, al sporului de ture, al sporului de noapte, al tarifului orar pentru orele de gardă și al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte din salariul brut sau solda lunară brută.

Etichete: crestere salarii asistenti sociali, majorare salarii, salarii, Senat

0/1 COMENTARII
MIRELA
28 Oct 22:03
+0
VOTURI
-0
Cum faci bani!
Ce-ar fi sa descoperi acum un curs
exceptional si gratuit in care sa inveti rapid cum faci
bani? Noi avem ceea ce-ti trebuie! Afla secretul cum faci
bani! In plus, noi iti oferim si sistemul practic, testat,
pas cu pas, pe care sa-l aplici si sa ajungi cat mai repede
posibil la castiguri! Solicita acum detalii mai multe la
adresa de email: MIRRELLA46@YAHOO.COM

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE