SENS GIRATORIU în intersecția Calea Griviței-Bucureștii Noi-Șoseaua Chitilei, anunțat de PrimăriePrimăria Capitalei anunță că va demara lucrări de reabilitarea în zona Podului Constanța din București. Una dintre lucrări vizează înființarea unui sens giratoriu în intersecția Căii Griviței cu Bulevardul Bucureștii Noi și șoseaua Chitilei.

SENS GIRATORIU in intersectia Calea Grivitei-Bucurestii Noi-Șoseaua Chitilei, anuntat de Primarie
SENS GIRATORIU în intersecția Calea Griviței-Bucureștii Noi-Șoseaua Chitilei, anunțat de Primărie

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca va demara procedurile necesare pentru contractarea unor lucrari in zona "Podul Constanta", pentru care sunt aprobati si indicatorii tehnico-economici.

"Constatand dificultatile de trafic in zona de incidenta a Caii Grivitei cu Bd. Bucurestii Noi si sos. Chitilei, s-au identificat surse de finantare pentru executarea giratiei si racordarea acesteia cu lucrarile de reabilitare prevazute in zona, ca urmare a finalizarii lucrarilor la metrou linia M4.

In acest sens, s-a solicitat si sprijinul Ministerului Transportului in vederea reabilitarii si restructurarii infrastructurii de cale ferata Podul Constanta, aflat in stare avansata de degradare si subdimensionat pentru necesitatile actuale.", transmite Primaria Capitalei.

Primaria a aprobat studiul de fezabilitate pentru proiectul "inchidere Inel Median de Circulatie la zona de nord/Autostrada urbana/ Tronsonul Lacul Morii - sos. Colentina" inca din 2014.

 Proiectul a fost inclus in Planul de Mobilitate Urbana Durabila (PMUD) Bucuresti - Ilfov, aflat in procedura de aprobare.

In cadrul acestui proiect, unul dintre obiective este zona "Podul Constanta".

Etichete: podul constanta, Primăria Capitalei, sens giratoriu, sens giratoriu bucurestii noi, sens giratoriu calea grivitei

0/7 COMENTARII
vvv
25 May 11:52
+0
VOTURI
-0
Liniile 24 și 45 cum vor funcționa în contextul ăsta?
Bogdan
25 May 11:08
+0
VOTURI
-0
F bine zis, chiar si o pista de biciclete ar fi f utila, sa nu uitam ce trafic e pe acolo la orele de varf
1mai
25 May 08:37
+0
VOTURI
-0
Poate ar fi bine sa faca si un trotuar care sa lege partea aia a Bucurestiului de 1 mai, ca nu exista la ora actuala.
sandman
24 May 20:40
+0
VOTURI
-0
Semafoarele se regleaza de Dorel manual, nu exista un soft pt asta. I-am vazut eu la treaba... Vai de ei cu semafoarele lor!
sandman
24 May 20:39
+0
VOTURI
-0
Dupa ce au distrus capatul celalalt cu Metroul ala care nu se mai termina, acum gituie circulatia s iaici? Astia sint handicapati sau doar hoti?
Imbecililor
24 May 19:37
+0
VOTURI
-0
ca urmare a finalizarii lucrarilor la metrou linia M4. - cand dreaku au fost finalizate ba imbecililor ca e un haos p'aici!
Bogdan
24 May 17:04
+0
VOTURI
-0
Si nu doar atat ar fi de facut in zona, trecerea de pietoni de la Statia Carpati de RATB ( tramvaie ) ar trebui inclusa in semaforul de la aceeasi intersectie si nu lasat separat.
Semafoarele pe toata calea Grivitei cat si pe Bd Bucurestii Noi ar trebui resincronizate, iar in zona spitalului privat, ar trebui regandit fluxul auto, masinile aflandu-se mereu parcate nu doar pe primi ci chiar si pe a doua banda de mers, ori fac intoarceri pe linia continua dese ori, neavand un loc unde pot face acest lucru in deplina siguranta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE