SENS UNIC pe două străzi din Bucureşti, începând de vineriAdministraţia Străzilor anunţă că va fi instituit sens unic pe două străzi din Capitală, începând de vineri, 8 aprilie.

SENS UNIC pe doua strazi din Bucuresti, incepand de vineri
SENS UNIC pe două străzi din Bucureşti, începând de vineri
Foto: kissfm.ro

Administratia Strazilor anunta ca va pune in aplicare, vineri, 8 aprilie, avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Capitalei si va infiinta sens unic pe strada Domnita Florica, din sectorul 4, dinspre bulevardul Marasesti spre Calea Serban Voda si pe strada Bardului, dinspre strada Olimpului, spre strada Domnita Florica

Reamintim ca, incepand din 28 martie, a fost instituit sens unic si pe strada Abatajului, din sectorul 5, dinspre strada Teius spre soseaua Magurele. Două zile mai târziu, a fost instituit sens unic şi pe strada Nicolae Sebe din Capitală.

Etichete: adminsitratia strazilor, sens unic, trafic Bucureşti

0/1 COMENTARII
capitala europeana
08 apr 08:01
+0
VOTURI
-0
Dar desteptii de la Administratia Ulitelor ce parere au de sensurile unice ramase de ani de zile pe niste strazi unde nu se mai poate intra decat neregulamentar din cauza santierelor care blocheaza accesul cate 7 ani sau unde noua configuratie a zonei nu mai permite accesul (virajul) pe la capatul "bun" al strazii? Treziti-va cretinilor!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE