Proprietarul terenului pe care a murit Ionuț, 3 ANI DE ÎNCHISOARE cu SUSPENDAREMagistraţii Judecătoriei Sectorului 2 au decis ca proprietarul terenului pe care Ionuț, băiatul de 4 ani, a murit ucis de câini în urmă cu doi ani, să primească 3 ani de închisoare cu suspendare. Totodată, magistrații au decis ca familia băiatului să primească despăgubiri de 2 milioane de euro. Decizia nu este însă definitivă.

Sentinta in dosarul Ionut, baiatul de 4 ani ucis de caini in Bucuresti
Sentință în dosarul Ionuț, băiatul de 4 ani ucis de câini în București
Foto: click.ro

Constantin Ciorascu, actionar si administratorul firmei SC Tei Rezidential SRL, care detine terenul pe care a fost ucis Ionut Anghel, a fost condamnat vineri la 3 ani de inchisoare cu suspendare, informeaza Hotnews.ro.

De asemenea, instanta a condamnat Administratia Domeniului Public Sector 2 Bucuresti la plata unei amenzi penale de 300.000 lei pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, aceeasi suma urmand sa achite si SC Tei Rezidential SRL Bucuresti.

Pe latura civila, judecatorii au decis ca Administratia Domeniului Public Sector 2 Bucuresti, SC Tei Rezidential SRL Bucuresti si Constantin Ciorascu sa plateasca in solidar urmatoarele sume: 600.000 euro cu titlu de daune morale catre partea civila Ion Valentin Anghel (tatal lui Ionut), 600.000 euro cu titlu de daune morale catre partea civila Felicia Andreea Felicia (mama lui Ionut) si 1,2 milioane euro cu titlu de daune morale catre Andrei Anghel (fratele mai mare al lui Ionut).

Magistratii au mentinut sechestrul asigurator asupra bunurilor imobile ale firmei SC Tei Rezidential SRL, pana la concurenta sumei de 1,7 milioane euro.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

♦♦♦

Ionuţ şi Andrei Anghel au fost surprinşi de camerele de luat vederi din parc în timp ce se jucau pe o alee, fără ca bunica lor să-i supravegheze. La un moment dat, fratele lui Ionuţ este adus în parc de mână de către un bărbat. Acesta merge cu copilul la un agent de pază, iar, după câteva secunde, cei trei se îndreaptă spre locul unde ar fi stat bunica celor doi copii.

uţin mai târziu, acesta a fost descoperit pe un teren viran, cu trupul sfâşiat de câini.

Instanţa a început dezbaterile în procesul morţii lui Ionuţ Anghel în 9 septembrie, la mai mult de un an de la moartea băieţelului. Primul termen al dosarului s-a amânat la cererea proprietarului terenului unde a avut loc tragedia, deoarece acesta nu avea un avocat.

La al doillea termen au fost audiaţi părinţii şi bunica băiatului, iar ulterior funcţionari din Administraţia Domeniului Public Sector 2, şefi şi membri ai unor asociaţii de protecţia animalelor, precum şi o serie de martori care au interacţionat cu fratele lui Ionuţ Anghel după producerea tragediei.

Etichete: ionuț, ionut anghel, sentinta ionut

0/2 COMENTARII
geo
30 mai 19:59
+0
VOTURI
-0
Omoara-te si scapi de chinuri !
www.maidanezii.blogspot.ro
30 mai 18:26
+0
VOTURI
-0
Vinovatii sa platesca cu viata , exterminati toti maidanezii din romania si castrati zoofilii fanatici si schizofrenici cu ranga de otel zilnic numai in cap .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h