Septimiu Sărățeanu ÎNCHEIE contractul cu Ringier. Cu cine va fi înlocuitSeptimiu Sărățeanu, producător general al departamentului video din Ringier România, își încheie contractul cu compania elvețiană.

Septimiu Sarateanu INCHEIE contractul cu Ringier. Cu cine va fi inlocuit (Foto enational.ro)
Septimiu Sărățeanu ÎNCHEIE contractul cu Ringier. Cu cine va fi înlocuit (Foto enational.ro)

Cătălin Alistari, Head of Digital Ringier România și redactor-șef Libertatea, a confirmat informațiile și a precizat că decizia nu a fost luată pe "criterii de performanță în cifre" ci din motive de "schimbare de strategie". 

"Contractul cu Septimiu Sărățeanu a fost pe o perioadă determinată și s-a încheiat. Am decis o schimbare de strategie în ceea ce privește departamentul video. Nu este vorba de criterii de performanță în cifre în această decizie, ci de altă strategie. Considerăm că proiectul lui Mișu Predescu se potrivește mai bine abordării pe care ne-o dorim de acum încolo de la produs. Ceea ce pot să vă spun este că zona de video va avea o importanță și mai mare.", a declarat Cătălin Alistari, Head of Digital Ringier România, citat de paginademedia.ro. 

La rândul lui, Septimiu Sărățeanu a precizat că înțelegerea cu Ringier a fost "respectată la virgulă".

"Într-adevăr, a fost un contract pe o perioadă determinată. Mă bucur că am avut ocazia să lucrez la proiectul Ringier, unde totul a fost respectat la virgulă și că am reușit să creez de la zero un departament video care a plasat Libertatea în rândul playerilor importanți de content video din online-ul românesc. Celor de la Libertatea nu le rămâne acum decât să facă marketing pe conținut și marketing al subbrandului video.

Cât despre Mișu Predescu, nu pot să spun decât că este unul dintre profesioniștii de televiziune foarte buni din această piață. Eu însumi am învățat meserie de la el. Îi doresc să reușească mai mult decât am făcut-o eu la departamentul video și să nu aibă parte de schimbări de strategie în timpul jocului."

Septimiu Sărățeanu a venit în Ringier în toamna anului trecut, principalul obiectiv fiind dezvoltarea unui departament video la Ringier. Anterior, s-a ocupat de departamentul video al Mediafax.

Etichete: departament video, incheiere contract, misu predescu, pro tv, ringier romania, septimiu sarateanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE