Serena Williams, înșelată după ce a fost cerută de soțieSerena Williams trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale. Nu doar s-a retras din cursa pentru Turneul Campioanelor, fiind pedepsită de WTA, ci are probleme și în viața personală. De-abia fusese cerută în căsătorie de rapperul Drake, când presa de scandal publică fotografii cu acesta în compania altei femei. 

Drake, fostul iubit al Serenei Williams
Drake, fostul iubit al Serenei Williams

Rapperul ar fi petrecut câteva ore ale serii de duminică într-un club în care a fost foarte apropiat de Ravie Loso, o femeie cu forme extrem de asemănătoare cu cele ale Serenei Williams. Ce este mai curios este faptul că jurnaliştii americani susţin faptul că povestea dintre Serena William şi Drake s-ar fi terminat.

Ştirea este cu atât mai curioasă cu cât vine după anunţul că cei doi, Serena şi Drake, s-ar putea căsători în viitorul apropiat. Drake ar fi cerut-o în căsătorie pe Serena după turneul de la Toronto (Canada), disputat în luna august. Williams a pierdut în faza semifinalelor (6-3, 5-7, 4-6 cu Belinda Bencic), dar cântăreţul canadian a consolat-o cu o surpriză romantică.

Etichete: Drake, Serena Williams

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE