SERENA WILLIAMS vs. ANGELIQUE KERBER, în FINALA AUSTRALIAN OPEN 2016FINALA AUSTRALIAN OPEN 2016: Serena Williams a eliminat-o, joi, pe Agnieszka Radwanska, în semifinale la AUSTRALIAN OPEN. În finală, Serena o va întâlni pe Angelique Kerber.

SERENA WILLIAMS vs. ANGELIQUE KERBER, in FINALA AUSTRALIAN OPEN 2016
SERENA WILLIAMS vs. ANGELIQUE KERBER, în FINALA AUSTRALIAN OPEN 2016
Foto: ew.com

FINALA AUSTRALIAN OPEN 2016:

Serena Williams (SUA), liderul mondial din clasamentul WTA, a ajuns în a şaptea finală din carieră la Australian Open, după ce a câştigat, joi, în două seturi, scor 6-0, 6-4, meciul cu Agnieszka Radwanska (Polonia), favorită 4, informează mediafax.ro.

Jucătoarea de tenis din SUA a câştigat trofeul turneului de simplu feminin de la Melbourne, de fiecare dată când a ajuns în finală, în anii 2003, 2005, 2007, 2009, 2010, 2015.

"Simt că sunt în cea mai bună formă şi nu-mi vine să cred că am ajuns, din nou, în finală", a declarat, după meci, Serena Williams, citată de site-ul supersport.com. "Serena Williams a jucat perfect, nu am putut face nimic", a spus Radwanska.

Serena Williams o va înfrunta, sâmbătă, pentru al şaptelea titlu de la Australian Open, pe Angelique Kerber (Germania), favorită 7. Jucătoarea din Germania a trecut de Johanna Konta (Marea Britanie) în două seturi, scor 7-5, 6-2, după o oră şi 24 de minute.

"Este un moment special pentru mine să ajung în finală pentru prima dată", a spus Kerber, care a fost la un pas de eliminare în meciul cu Misaki Doi (Japonia), din primul tur al competiţiei.

Etichete: AUSTRALIAN OPEN 2016, Serena Williams

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE