Serghei Narîşkin, preşedintele Dumei ruse de stat, primit cu proteste în Senat la BucureştiSerghei Narîşkin, preşedintele Dumei ruse de stat, cel acre are interizis în UE anul trecut, a fost primit cu proteste vineri la summit-ul cooperării economice la Marea Neagră. Mai mulţi parlamentari ucraineni, prezenţi la eveniment, au purtat bannere cu mesaje împotriva lui Putin şi au bătut cu palmele în masă. 

Serghei Narîșkin (n. 27 octombrie 1954, Leningrad, URSS) este un politician rus, al patrulea președinte al Dumei de Stat din Federația Rusă (din 4 decembrie 2011), președintele Adunării Parlamentare. Este membru al Consiliului Suprem al partidului Rusia Unită (Единая Россия). În perioada 12 mai 2008 - 20 decembrie 2011 a fost șef al Administrației Prezidențiale a Federației Ruse.

El are interzis în Uniunea Europeană însă participă, vineri, la Summitul Cooperării Economice la Marea Neagră, eveniment ce se desfăşoară în Senatul României. 

Cu această ocazie, mai mulţi parlamentari ucraineni au protestat în Senat, afişând bannere pe care scria "Putin, return Crimea back to us", şi "Putin, opreşte-te", timp în care parlamentarii ucraineni au bătut cu palmele în masă. Momentul a fost calmat de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a luat imediat cuvântul. 

Etichete: protest, Senat, Serghei Narîşkin

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h