Sergiu Nicolaescu a fost internat de urgenţă în spitalRegizorul Sergiu Nicolaescu, în vârstă de 82 de ani, a fost internat în Spitalul Elias din Capitală, în urma fisurării unor coaste.  

 

sergiu nicolaescu
sergiu nicolaescu

"Sergiu Nicolaescu este internat în Spitalul Universitar de Urgenţă "Elias" pentru o afecţiune digestivă cronică cunoscută. În urma investigaţiilor efectuate s-a decis iniţierea tratamentului medicamentos corespunzator", au precizat surse din conducerea spitalului pentru Mediafax. Potrivit acestora însă, pentru moment nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale.

Surse medicale declaraseră miercuri că regizorul a fost internat în spital în urma fisurării unor coaste şi ar putea fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru o suferinţă pulmonară. Acesta a ajuns la spital luni, după un accident în curtea casei sale.

Cadrele medicale i-au recomandat să stea întins în pat până când se va vindeca și a admis că situația nu este gravă, nefiind prima oară când pățește așa ceva.

În 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu le-a adresat mulţumiri, miercuri, colegilor din Senat pentru perioada petrecută împreună, precizând că nu a mai candidat pentru un nou mandat deoarece mai are puţini ani de trăit pe care vrea să-i termine în profesia sa.

"Vreau să vă mulţumesc pentru aceşti patru ani minunaţi pe care i-am petrecut împreună, în care dumneavoastră mi-aţi dăruit stimă şi consideraţie, simţăminte pe care şi eu vi le datorez. Mai am puţini ani de trăit şi mi-am dorit să-i termin în profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri", a afirmat, la acea vreme, Nicolaescu de la tribuna Senatului, în ultima şedinţă a actualei legislaturi, fiind aplaudat de cei prezenţi.

Etichete: elias, internat, operat, Sergiu Nicolaescu, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h