Servicii funerare complete pentru momente de mare cumpanaMomentele pricinuite de trecerea in nefiinta a unei persoane dragi cauzeaza, adesea, clipe de tristete si de cumpana in randul familiei defunctului.

Servicii funerare
Servicii funerare

Grija organizarii ritualului inhumarii produce, de cele mai multe ori, o stare de stres, crispare si o profunda agitatie.

In Romania, organizarea inmormantarii decedatului este insotita, in prealabil, de un arsenal intrecg de hartii si proceduri care sunt, de cele mai multe ori, anevoioase si consumatoare de timp si energie.

Astfel, ca raspuns la numeroasele solicitari venite din partea  unor persoane tot mai aglomerate si prinse in tumultumul activitatilor cotidiene, agentiile funerare sunt ca o adevarata mana cereasca. Acestea se ocupa, in principal, cu furnizarea intregului pachet de servicii funerare, care cuprind, pe langa transport, asigurarea tipului de sicriu ales de catre rudele defunctului, cruce cu numele decedatului ce insoteste cortegiul, in drumul sau pana la biserica si cimitir si numeroase alte accesorii funerare.

Asadar, din momentul contactarii echipei de specialisti si pana in ziua inmormantarii, agentiile funerare preiau responsabilitatea spinoasa a obtinerii intregii documentatii aferente.

Mai nou, acestea au la dispozitie un medic legist, care, in orice moment, este pregatit sa efectueaze eventuala autopsie, sa constate decesul si sa elibereze, ulterior, certificatul constatator aferent.

Agentia funerara Paul ofera servicii funerare non-stop pentru ca familia indoliata sa aiba cateva momente de respiro in aceasta perioada grea.

Pentru familia si asa lovita de tragedia pierderii unei fiinte dragi, o firma de servicii funerare complete este o adevarata "mana cereasca", menita sa confere acel moment de respiro si liniste de care are nevoie, pentru a organiza, asa cum se cuvine, zilele de priveghi si pregatirea parastasului.

La o prima vedere, furnizarea serviciilor funerare nu pare a fi atat de complicata. Insa, realitatea este cu totul alta.

In functie de pachetul ales, economic, standard sau vip, rudele defunctului aleg, mai intai de toate, sicriul in care respectivul urmeaza sa fie asezat.

Realizate din lemn masiv de stejar, de culoare alba, neagra sau maro, cu 2 capace, cu 4 sau 8 colturi, sicriele din gama lux si superlux permit efectuarea transporturi in conditii decente, potrivit normativelor europene.

In afara de sicriului si organizarea transportului, agentiile funerare se ocupa, totodata, si de procedurile de imbalsamare, toaletare si manipulare a mortului de la spital, domiciliu si pana la capela si, in cele din urma, spre locul de veci.

Dispunand de masini ultra performate sau microbuze acreditate marca Mercedes, agentiile care se ocupa de serviciile funerare complete, precum Ady Sim, se ingrijesc de transportul sicriului si a intregului cortegiu, pentru ca drumul pe jos sa nu mai reprezinte o adevarata povara, in special pentru persoanele varstnice.

Avantaje insemnate pentru rudele care prezinta cuponul de pensie

De cele mai multe ori, alegerea serviciilor funerare complete este umbrita de bugetul deficitar al rudelor celui trecut in nefiinta. Prin urmare, autoritatile locale le ofera acestora un ajutor substantial.

In baza cuponului de pensie si al ajutorului social obtinut de la Primarie, rudele beneficiaza de reduceri de pret deloc de neglijat din partea agentiilor funerare.

 

0/1 COMENTARII
Bilă
01 Apr 12:39
+0
VOTURI
-0
Aloooo, jurnaliștii lui pește prăjit! Așa zisul vostru articol nu trebuia să apară la rubrica de publicitate? Cam cât a plătit Agenția Funerară Paul ca să îi faceți reclamă aici, încadrând-o ca știre? Cam cât de jos puteți coborî ștacheta? Nu vă e rușine? Nu mai aveți un redactor șef, care să vă aprobe articolele?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE