Serviciul Român de Comedie nu se mai află în grila Digi 24. Ce a declarat Toni GrecuEmisiunea Superjurnal, realizată de echipa Serviciului Român de Comedie, nu se mai regăsește în grila postului de știri Digi 24. Echipa lui Toni Grecu a realizat două sezoane la postul de știri al RCS, recunoscând în prezent că parteneriatul s-a încheiat.

Emisiunea Superjurnal nu mai face parte din Digi24
Emisiunea Superjurnal nu mai face parte din Digi24

Toni Grecu a declarat că nu mai există un contract cu Digi 24, potrivit Pagina de Media.

"Am încheiat contractul cu Digi 24 la sfârșitul anului trecut și nu l-am mai continuat", a declarat Toni Grecu.

Echipa SRC a realizat programul Superjurnal pentru postul de ştiri, însă planurile inițiale erau cu totul altele.

"Motivul principal pentru care venisem nu s-a mai dezvoltat. Noi pornisem la Digi pe un alt proiect, pe comedie, nu ne-au chemat pentru canalul de știri. Proiectul de comedie însă nu s-a mai făcut, iar noi am adaptat show-ul pe specificul postului de știri Digi 24. Persona, mi-î plăcut cum a ieșit proiectul Superjurnal. Îmi pare rău că nu s-a făcut proiectul cu canalul de comedie de la Digi. Ar fi fost foarte benefic pentru piața de divertisment din România", a adăugat Toni Grecu.

Echipa Serviciului Român de Comedie a începtul colaborarea cu postul de știri al RCS la începutul anului 2015. În prezent, umoristul spune că există mai multe proiecte în lucru.

"Sunt trei proiecte în lucru: unul de TV, unul pentru net și un show. Sunt în diverse stadii de executare", a conchis fostul membru al grupului Divertis.

Etichete: Digi 24, Digi24, emisiune comedie, superjurnal, toni grecu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE