"Serviciul Român de Comedie" s-ar putea muta de la ProTV la Antena 1Serviciul Român de Comedie pregătește transferul începutului de an. Echipa emisiunii difuzate până anul trecut de Pro TV este în discuții avansate pentru a se transfera la Antena 1.

"Serviciul Roman de Comedie" s-ar putea muta de la ProTV la Antena 1
"Serviciul Român de Comedie" s-ar putea muta de la ProTV la Antena 1
Foto: www.protvmagazin.ro

Surse apropiate negocierilor au declarat că discuțiile sunt în faza de "detalii finale", dar că nu a fost semnat încă un contract, scrie paginademedia.ro.

Conform acelorași surse, Serviciul Român de Comedie negociază pentru mutarea întregii echipe (aproximativ 20 de oameni) la Antena 1.

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonați de Toni Grecu, după ce câțiva componenți ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis (acum pe TVR 1).

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de șapte ani la Antena 1, între 2001 și 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV.

În urmă cu trei ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV și au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atrase și actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

Etichete: intact, protv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE