SFÂNTA PARASCHEVA 2015. Liber pentru parlamentari, de Sfânta ParaschevaSFÂNTA PARASCHEVA 2015. Sărbatoarea Sfintei Parascheva din Iaşi va da peste cap programul Camerei deputaţilor, cei mai mulţi dintre aleşi urmând să fie prezenţi la sărbătorile Iaşului prilejuite de SFÂNTA PARASCHEVA. 

SFANTA PARASCHEVA 2015. Liber pentru parlamentari, de Sfanta Parascheva (Foto paginadepolitica.ro)
SFÂNTA PARASCHEVA 2015. Liber pentru parlamentari, de Sfânta Parascheva (Foto paginadepolitica.ro)

SFÂNTA PARASCHEVA 2015. "Pentru ziua de miercuri sunt planificate comisii şi acolo unde comisiile nu îşi desfăşoară activitatea oamenii vor merge în teritoriu, probabil că majoritatea vor merge la Iaşi, la Sfânta Parascheva", a explicat Niculae Mircovici, secretarul Camerei Deputaţilor, citat de romaniatv.net. 

PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA. 5 pelerini au ajuns la spital

PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA 2015. Vremea rea şi frigul i-au pus la grea încercare pe cei 34.000 de pelerini care au ajuns până acum la Iaşi, la racla cu moaştele Sfintei Parascheva.

SFÂNTA PARASCHEVA 2015. Pe ordinea de zi a şedinţei Biroului Permanent s-au aflat şapte cereri de concediu cu plată din partea unor deputaţi, Mircovici susţinând că aceste solicitări au fost făcute pe considerentul că mulţi dintre deputaţi vor să meargă la Iaşi, la praznicul Sfintei Parascheva.

PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA 2015. Aplicaţie pentru pelerinii de la moaştele Sfintei Parascheva

PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA 2015. La Iaşi au ajuns, deja, mii de credincioşi, pentru a participa la pelerinajul de la moaştele Sfintei Parascheva. Pentru a evita ambuteiajele, anul acesta, credincioşii se bucură de o aplicaţie, creată special în acest sens.

"Cererea a fost făcută pe acest considerent că mulţi dintre ei vor să participe la o astfel de activitate care e firească în mediul politic, atât timp cât participă zeci de mii de oameni. Probabil că şi unii deputaţi vor să fie şi ei acolo prezenţi să stea 8-10 ore la coadă împreună cu credincioşii şi probabil prin asta să îşi sporească credinţa faţă de ajutorul pe care îl poate da Sfânta Parascheva în tot ceea ce facem fiecare dintre noi", a spus Mircovici, citat de Agerpres.

SFÂNTA PARASCHEVA, SĂRBĂTOARE 14 OCTOMBRIE: Moaștele Sfintei Parascheva, scoase la procesiune vineri

SFÂNTA PARASCHEVA, SĂRBĂTOARE 14 OCTOMBRIE: Racla cu moaştele Sfintei Parascheva va fi scoasă într-o scurtă procesiune, după care va fi depusă în incinta Mitropoliei. SFÂNTA PARASCHEVA este sărbătorită pe 14 OCTOMBRIE.

SFÂNTA PARASCHEVA 2015. Săptămâna trecută, Biroul Permanent a decis că deputaţii vor avea miercuri, de Sfânta Parascheva, activitate în circumscripţii.

Etichete: 14 octombrie 2015, iasi, liber, parlamentari, sfanta parascheva

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h