SFÂNTUL DIMITRIE CEL NOU.Zeci de polițiști, în stradă, pentru menținerea ordinii și liniștii publiceSFÂNTUL DIMITRIE CEL NOU. Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti acţionează, în perioada 23 –28 octombrie, pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice precum şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătoarea “Sfântului Cuvios Dimitrie Cel Nou”.

SFANTUL DIMITRIE CEL NOU.Zeci de politisti, in strada, pentru mentinerea ordinii si linistii publice
SFÂNTUL DIMITRIE CEL NOU.Zeci de polițiști, în stradă, pentru menținerea ordinii și liniștii publice
Foto: observator.tv

SFÂNTUL DIMITRIE CEL NOU. În acest context, poliţiştii vor acţiona cu scopul de a asigura cetăţenilor un climat de linişte şi siguranţă publică în zona adiacentă lăcaşurilor de cult ortodox, a zonelor folosite pentru agrement, în zona staţiilor R.A.T.B. şi de metrou, gări, pieţe, târguri, precum şi pe arterele Municipiului Bucureşti.

Astfel, Poliţia Capitalei va desfăşura activităţi pentru menţinerea ordinii publice în zonele adiacente locurilor de desfăşurare ale manifestărilor religioase, asigurarea accesului auto riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră, fluidizarea traficului rutier în zonele în care s-a identificat în anii precedenţi necesitatea organizării unor măsuri suplimentare pentru siguranţa traficului rutier.

Se va urmări cu preponderenţă prevenirea stărilor conflictuale, identificarea persoanelor cu un comportament turbulent, prevenirea furturilor din buzunare, de şi din autovehicule sau a altor acte ce pot aduce atingere bunurilor, integrităţii şi sănătăţii persoanei sau de natură să perturbe desfăşurarea normală a manifestărilor.

SFÂNTUL DIMITRIE CEL NOU. De asemenea, Poliţia Capitalei va acţiona împreună cu alte structuri implicate în asigurarea ordinii şi liniştii publice în zona lăcaşurilor de cult şi în alte zone de interes operativ, precum şi adoptarea celor mai eficiente măsuri, în vederea preîntâmpinării producerii oricăror evenimente negative, cu precădere pe timpul desfăşurării slujbelor religioase.

Totodată, Brigada Rutieră Bucureşti va lua măsuri în zona lăcaşurilor de cult ortodox cunoscute din anii precedenţi cu afluenţă mare de public şi implicit de autovehicule, în vederea asigurării fluenţei traficului rutier şi pietonal în zona adiacentă acestora, precum şi dispunerea măsurilor necesare în vederea desfăşurării în bune condiţii a circulaţiei rutiere în municipiul Bucureşti.

SFÂNTUL DIMITRIE CEL NOU. Pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă persoanelor care vor participa la aceste evenimente, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei recomandă:

- nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
- manifestaţi răbdare, respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
- adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi;
- respectaţi indicaţiile agenţilor rutieri care dirijează traficul rutier;
- în cazul în care sunteţi martori la săvârşirea unor fapte de natură antisocială, solicitaţi ajutorul celei mai apropiate patrule de poliţie, sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Etichete: poliţişti, sfantul dimitrie cel nou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h