SFÂNTUL DUMITRU, 25 OCTOMBRIE. Poliția Locală va asigura ordinea cu unități ale Patrulei CălareSFÂNTUL DUMITRU, 25 OCTOMBRIE. Poliția Locală a Municipiului București va participa, de vineri, la acțiunile de menținere a ordinii publice în timpul manifestărilor religioase organizate de Patriarhia Română cu prilejul sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou.

SFANTUL DUMITRU, 25 OCTOMBRIE. Politia Locala va asigura ordinea la manifestarile religioase
SFÂNTUL DUMITRU, 25 OCTOMBRIE. Poliția Locală va asigura ordinea la manifestările religioase
Foto: ziuanews.ro

SFÂNTUL DUMITRU, 25 OCTOMBRIE. Agenții locali ai P.L.M.B. – sprijiniți de patrule călare și patrule canine - vor acționa pentru asigurarea și menținerea ordinii publice în centrul Capitalei, în special în zona Dealului Mitropoliei, acolo unde, de vineri, va avea loc pelerinajul credincioșilor, anunță Poliția Capitalei printr-un comunicat de presă remis B365.ro.

SFÂNTUL DUMITRU, 25 OCTOMBRIE. În colaborare cu reprezentanții Patriarhiei Române și ai Arhiepiscopiei Bucureștilor, polițiștii locali vor întreprinde acțiuni, în principal, pentru combaterea comerțului ambulant stradal, pentru evitarea scandalurilor dar și pentru prevenirea infiltrării în rândul enoriașilor a unor persoane care, sub falsă identitate de cleric, vor dori să obțină sume de bani ori să tulbure liniștea publică.

SFÂNTUL DUMITRU, 25 OCTOMBRIE. Totodată, agenții Serviciului de Circulație din cadrul P.L.M.B. vor contribui la fluidizarea traficului în centrul Capitalei, în special în perimetrul în care vor avea loc manifestările religioase.

SFÂNTUL DUMITRU, 25 OCTOMBRIE. Mai mult, zona în care se va desfășura pelerinajul va fi supravegheată atât de patrulele agenților cât și prin sistemul de monitorizare video al P.L.M.B.

SFÂNTUL DUMITRU, 25 OCTOMBRIE. Polițiștii locali vor participa la această misiune alături de celelalte forțe de menținere a ordinii publice din Capitală și vor fi sprijiniți de unități ale Patrulei Călare a Municipiului București.

SFÂNTUL DUMITRU, 25 OCTOMBRIE. Poliția Locală a Municipiului București și Patriarhia Română atrag atenția pelerinilor să evite a achiziționa obiecte de cult din alte zone decât cele autorizate, să nu cumpere produse alimentare de la vânzătorii ambulanți care nu au autorizații sanitare și să nu ofere bani cerșetorilor.

Etichete: 25 octombrie, Bucureşti, Patriarhia Română, Politia Locala a Municipiului Bucuresti, SF DUMITRU 2014, sfantul dumitru

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h