SFÂNTUL ION. MESAJE FRUMOASE DE SF. ION. SMS-URI, FELICITĂRI DE LA MULȚI ANI DE SF. IONSFÂNTUL ION. MESAJE DE SF. ION. SMS-URI, FELICITĂRI DE LA MULȚI ANI DE SF. ION. Creştinii ortodocşi îl sărbătoresc pe 7 ianuarie pe Sfântu Ioan Botezătorul. Dacă aveți rude, prieteni și persoane dragi care poartă numele Ion, Ioan, Ionuț sau Ioana și doriți să le transmiteți mesaje de ziua onomastică noi vă oferim mai multe exemple care să vă inspire. 

SFANTUL ION. MESAJE FRUMOASE DE SF. ION. SMS-URI, FELICITARI DE LA MULȚI ANI DE SF. ION
SFÂNTUL ION. MESAJE FRUMOASE DE SF. ION. SMS-URI, FELICITĂRI DE LA MULȚI ANI DE SF. ION

SFÂNTUL ION. MESAJE FRUMOASE DE SF. ION. SMS-URI, FELICITĂRI DE LA MULȚI ANI DE SF. ION. 

MESAJE FRUMOASE DE SF. ION. Este ziua ta, Ioana, un nume la fel de pur şi gingaş ca tine! La mulţi ani!

SFÂNTUL ION. Felicitări, dragul meu Ioan, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!

LA MULȚI ANI DE SF. ION! Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!

Îti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori!

SFÂNTUL ION. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă!

MESAJE FRUMOASE DE SF. ION. Cu ocazia zilei tale de nume, îţi doresc să ai parte de toata bunătatea vieţii, de fericire şi de împliniri.

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Ioan cât mai frumoasă!

LA MULȚI ANI DE SF. ION! Îl sărbătorim pe Sfântul Ioan şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu aşa, blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tău. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La mulţi ani, Ioane!

MESAJE FRUMOASE DE SF. ION. Azi, de ziua numelui, iţi urez şi eu să fii iubit(a) şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele

LA MULȚI ANI DE SF. ION! Dumnezeu mi-a dat familia, Sfantul Ion al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!

SFÂNTUL ION.  E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani, Ioane!

MESAJE FRUMOASE DE SF. ION. Îl sărbătorim pe Sfantul Ion şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tau. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Ioane!

MESAJE FRUMOASE DE SF. ION.  Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Iti dorim numai bine, iubire si sa ai parte de toata fericirea din lume!

SFÂNTUL ION. MESAJE FRUMOASE DE SF. ION. SMS-URI, FELICITĂRI DE LA MULȚI ANI DE SF. ION. 


Etichete: felicitări, la mulți, mesaje, Sfântul Ioan, sfantul ion, SMS

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE