Sfaturi pentru părinţi, cu ocazia începerii anului şcolar, ca să nu-şi ruineze bugetulNoul an școlar se apropie cu paşi repezi, iar părinții trebuie să se asigure că le oferă micuților elevi toate condiţiile necesare pentru ca aceștia să aibă un an plin de experienţe frumoase şi lucruri noi învăţate. Mijlocul lui septembrie vine la pachet cu o serie nouă de cheltuieli pe care o familie trebuie să le suporte. Mai jos puteţi vedea câteva sfaturi de care trebuie să ţină cont părinţii ca să înceapă noul an şcolar cu dreptul.

Sfaturi pentru parinti, cu ocazia inceperii anului scolar, ca sa nu-si ruineze bugetul
Sfaturi pentru părinţi, cu ocazia începerii anului şcolar, ca să nu-şi ruineze bugetul
Foto: campinaph.ro

O bună documentare și o listă a lucrurilor necesare pentru un început de an șcloar în forță, îi poate ajuta pe părinți să economisească și să nu aibă cheltuieli foarte mari, potrivit reprezentanţilor KRUK România, care au pregătit o listă de sfaturi care să-i ajute pe părinţi să înceapă noul an şcolar în forţă.

Primul pas pe care trebuie să-l faci în acest proces este de a stabili un buget pe care să îl respecţi atunci când mergi la cumpărături. Pregăteşte o listă cu toate rechizitele necesare pentru micuţul şcolar. Gândeşte-te la lucrurile importante pentru mersul la şcoală (ghiozdan, caiete, pixuri, acuarele, creioane colorate, etc.). Înainte de a merge la cumpărături, verifică ofertele din mai multe magazine, este posibil să găseşti câteva diferenţe de preţ, iar acest lucru s-ar putea să te ajute la suma finală. Dacă nu ai timp să mergi prin magazine înainte, caută pe internet care sunt ultimele oferte la rechizitele şcolare.

Dacă micuţului tău îi plac anumite personaje din desene animate, poţi încerca un nou experiment anul acesta. Cumpără un ghiozdan simplu pe care să îl personalizezi împreună cu el.

Începe noul an şcolar cu dreptul şi nu te lăsa dus de impulsul cumpărăturilor. Păstrează bugetul pe care l-ai stabilit de la început şi lista stabilită împreună cu cel mic şi aşa vei reuşi să achiziţionezi tot ce este nevoie, dar să te încadrezi în suma alocată.

"Emoţiile din prima zi de şcoală nu sunt doar pentru elevi, părinţii trec prin şi mai multe emoţii în acele momente. Felul în care aceştia îşi planifică cheltuielile pentru un nou început de şcoală este foarte important şi nu trebuie să lase emoţiile să-i copleșească. Sfatul nostru este să încercaţi să respectaţi lista pe care o aveţi stabilită şi să vă încadraţi în bugetul deja alocat pentru aceste cumpărturi ", a declarat Cosmina Marinescu, directorul de operațiuni al KRUK România, într-un comunicat remis B365.ro.

Etichete: an şcolar, kruk, sfaturi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE