Şi-a început afacerea într-o garsonieră din Bucureşti, iar acum face 2,7 milioane de euro pe anMarcel Vulpoi, profesor de contabilitate în cadrul Academiei de Studii Economice, a început afacerea V&TM într-o garsonieră. După 10 ani, afacerile companiei au ajuns la 2,7 milioane de euro pe an.

Si-a inceput afacerea intr-o garsoniera din Bucuresti, iar acum face 2,7 milioane de euro pe an
Şi-a început afacerea într-o garsonieră din Bucureşti, iar acum face 2,7 milioane de euro pe an
Foto: echipabloggerilor.ro

În zece ani, V&TM a ajuns în topul firmelor de consultanţă fiscală şi audit, cu o cifră de afaceri care a crescut de la 30.000 de euro în 2004 la 2,7 milioane de euro anul trecut.

"Nu mi-am dorit să lucrez niciodată în multinaţionale şi nu am avut noroc în viaţă să merg la multe interviuri", a declarat Marcel Vulpoi, citat de businessmagazin.ro.

A absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, specializarea contabilitate, în 2000 şi, după o slujbă în asigurări şi alta la un supermarket din Pantelimon, s-a întors la ASE ca profesor. Tot atunci s-au conturat şi primele intenţii de a începe o afacere, care s-au concretizat în 2004, printr-o investiţie iniţială de 2.200 de dolari, închirierea unei garsoniere, doi angajaţi şi trei clienţi.

Etichete: Academia de Studii Economice, Bucureşti, consultanţă, garsonieră, Marcel Vulpoi, profesor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE