Sicriul cu trupul lui DINU PATRICIU a fost depus la capela cimitirului BelluSicriul cu trupul lui DINU PATRICIU a fost adus vineri în ţară cu un avion privat și a fost depus la capela cimitirului Bellu. Miliardarul va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde îşi doarme somnul de veci şi tatăl său. Magnatul s-a stins din viaţă la vârsta de 64 de ani, într-o clinică din Londra.

Sicriul cu trupul lui DINU PATRICIU a fost depus la capela cimitirului Bellu
Sicriul cu trupul lui DINU PATRICIU a fost depus la capela cimitirului Bellu

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu a fost adus în România, în jurul orei 18, cu un avion privat care va ateriza pe aeroportul Internaţional Băneasa. De acolo, cortegiul funerar se va îndrepta către Cimitirul Bellu, unde sicriul va fi depus în capelă, pentru ca toţi cei care doresc să-şi ia rămas bun de la magnat să îi poată aduce un ultim omagiu.

Pregătirile au intrat pe ultima sută de metri la Cimitirul Bellu. Cavoul în care se află trupul neînsufleţit al tatălui lui Dinu Patriciu este pregătit pentru înmormântarea de sâmbătă. Sunt voci care spun însă că familia magnatului ar fi achiziţionat zilele trecute un loc de veci, cu peste 25.000 de euro.

Sursa: realitatea.net

Etichete: cimitir, Cimitirul Bellu, Dinu Patriciu, înmormântare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE