Silviu Lung, condamnat la un an şi patru luni de închisoare cu suspendareSilviu Lung a fost condamnat, marţi, de magistraţi la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, dupa ce a produs un accident rutier, în urma căruia un bărbat în vârstă de 41 de ani şi-a pierdut viaţa.

Silviu Lung, condamnat la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare
Silviu Lung, condamnat la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare

Trimis in judecata pentru ucidere din culpa si vatamare corporala, fostul portar al echipei nationale, Silviu Lung, a fost condamnat marţi de catre magistratii Judecatoriei Craiova la un an si patru luni de inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa si la 6 luni de inchisoare pentru vatamare corporala, relatează Hotnews.

Cele doua pedepse au fost contopite, astfel ca va fi executata pedeapsa cea mai mare.

Pedeapsa de executare a fost insa suspendata, urmand ca firma de asigurari sa plateasca diverse daune celor 3 victime ale accidentului rutier, astfel ca antrenorul cu portarii al echipei CSU Craiova nu va face nicio zi de inchisoare.

In data de 8 ianuarie 2014, Silviu Lung a produs un accident rutier in urma caruia un barbat in varsta de 41 de ani si-a pierdut viata. Anchetatorii au stabilit ca Lung circula cu viteza, desi conditiile de trafic erau ingreunate de ceata.

Incidentul a avut loc pe drumul european E79, care leaga Craiova de Calafat, in localitatea Radovan.

Etichete: Silviu Lung, Silviu Lung inchisoare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE