Simona Halep a câştigat French Open: Visam la acest moment de când aveam 14 ani, mulţumesc tuturorSimona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Viriginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open. Simona Halep a afirmat, după meci, că visa încă de la 14 ani să câştige un titlu de Grand Slam şi şi-a dorit ca acest lucru să se întâmple la Roland Garros.

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a declarat, sâmbătă, că anul trecut a plâns toată noaptea, după finala cu Jelena Ostapenko, dar nu s-a oprit din a crede că poate câştiga o finală de Grand Slam. În meciul de sâmbătă, Halep a afirmat că la 5-0 în setul trei nu mai putea respira, dar a ştiut că trebuie să lupte pentru fiecare minge.

"Anul trecut am plâns toată noaptea, dar nu m-am oprit din a crede, iată că azi s-a întâmplat. Azi nu am cedat, am crezut şi de asta am câştigat. Nu m-am gândit că meciul s-a terminat până nu s-a terminat. Când am condus cu 5-0 mi-am spus că trebuie să joc pentru fiecare minge, în ultimul ghem nu mai puteam respira, dar ştiam că trebuie să alerg, să alerg şi să alerg şi asta a fost", a declarat Halep la Eurosport.

Simona Halep a afirmat, sâmbătă, că visa încă de la 14 ani să câştige un titlu de Grand Slam şi şi-a dorit ca acest lucru să se întâmple la Roland Garros.

"Visam la acest moment de când aveam 14 ani, mulţumesc tuturor, mi-am dorit ca acest titlu să vină aici în Franţa. Felicitări Sloane, ai jucat foarte bine. Îl văd pe Darren cu drapelul României. Îţi mulţumesc. Teo, Andrei, mulţumesc mult, mulţumesc românilor, dar şi francezilor. Mă bucur că am câştigat la 40 de ani după Virginia Ruzici. Mulţumesc tuturor, ne vedem anul viitor", a declarat Halep la festivitatea de premiere.

 

 

Etichete: french open, roland garros, Simona Halep

0/1 COMENTARII
goji beeren trocknen
16 iun 14:36
+0
VOTURI
-0
Vitiate to today, when there is a overdose of anti aging gyp heedfulness products like cauborr.gojimasker.nl/informatie/goji-beeren-trocknen.html creams, serums, gels and powders that all subtitle to be this fount of youth. Some struggle ylkil.cremegoji.nl/online-consultatie/halloween-kleding-aanbieding.html their anti aging voodoo including ingredients that carry a ton of outright sift nici.gojigezicht.nl/gezond-lichaam/bb-creme-hydra-life.html and writing-room on how lamina ages to side with them up and some are immaculate hype.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE