Simona Halep a depăşit-o pe Chris Evert, în topul celor mai mari câştiguri din tenisJucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a întrecut-o, din punctul de vedere al câștigurilor din tenis, pe americanca Chris Evert. Halep a câștigat până acum peste 9 milioane de dolari, în urma premiilor obținute la turneurile de tenis. 

Simona Halep a depasit-o pe Chris Evert, in topul celor mai mari castiguri din tenis
Simona Halep a depăşit-o pe Chris Evert, în topul celor mai mari câştiguri din tenis
Foto: sport.ro

Halep a câștigat suma de 227.640 de dolari după finala Rogers Cup de duminică, de la Toronto.

Românca a ajuns astfel la 9.090.543 de dolari premii în carieră, ocupând locul 36 în clasamentul banilor încasaţi de jucătoarele profesioniste de tenis de la înfiinţarea WTA, în 1973, potrivit prosport.ro. Cu această sumă, Halep a depășit-o pe Chris Evert, una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis din istorie, care a obţinut în carieră 8.896.195 de dolari, potrivit statisticii WTA. 

Pe primul loc în topul câștigurilor din tenis se află Serena Williams, cu peste 72 de milioane de dolari, urmată de Maria Şarapova, cu câștiguri de peste 35,5 milioane de dolari.

Simona Halep a abandonat finala Rogers Cup, disputată cu Belinda Bencic, la Toronto, din cauza problemelor medicale. Românca a pierdut prin retragere. Scorul final: 7-6, 6-7, 3-0 ret.

Etichete: castiguri Simona Halep, Chris Evert, clasament WTA, Simona Halep, Simona Halep Rogers Cup

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE