Simona Halep a învins-o pe Anna Schmiedlova şi s-a calificat în turul 2 al turneului de la WimbledonSimona Halep  a câştigat, luni, scor 6-4, 6-1, meciul disputat împotriva jucătoarei Anna Schmiedlova, în primul tur al turneului de la Wimbledon.

Simona Halep a invins-o pe Anna Schmiedlova si s-a calificat in turul 2 al turneului de la Wimbledon
Simona Halep a învins-o pe Anna Schmiedlova şi s-a calificat în turul 2 al turneului de la Wimbledon
Foto: realitatea.net

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi şapte minute, informează mediafax.ro.

Primul set a debutat cu Simona Halep mai concentrată şi mai exactă în lovituri, iar jucătoarea din Constanţa a condus, la un moment dat, cu 4-1, după ce a reuşit două break-uri, dintre care unul în game-ul de debut al setului. Apoi, Schmiedlova a profitat de o relaxare a Simonei şi a reuşit să egaleze situaţia. În final, după un break în penultimul game al primului set, Halep a servit pentru câştigarea actului, scor 6-4.

În setul secund echilibrul s-a rupt total. Halep a reuşit din nou să câştige pe seriviciul adversarei în debut, iar Anna Schmiedlova a mai câştigat doar un singur game pe toată durata setului. După alte două break-uri ale Simonei, jucătoarea de pe locul 5 WTA şi-a adjudecat setul, scor 6-1.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Anastasija Sevastova (Letonia, 66 WTA) şi Francesca Schiavone (Italia, 111 WTA).

Etichete: Simona Halep, simona halep wimbledon, Wimbledon

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h