Simona Halep a pierdut semifinala de la Indian WellsSimona Halep a pierdut semifinala de la Indian Wells, în fața jucătoarei japoneze Naomi Osaka, scor 3-6, 0-6. Este cea de-a doua înfrângere a sezonului pentru tenismena din România. 

Simona Halep a pierdut semifinala de la Indian Wells
Simona Halep a pierdut semifinala de la Indian Wells

Simona Halep a fost nervoasă şi grăbită. A rezultat un număr mare de erori neforţate în dreptul numărului 1 mondial (27, faţă de 20 adversara, în 63 de minute) și duble greşeli.

În primul set, Halep a avut mingi de break la toate gameurile de serviciu ale japonezei, cu excepţia ultimului. Nu a reuşit să fructifice decât una, de rebreak, la 0-2. Românca a egalat la 2, apoi la 3-4 a avut 40-15, dar a pierdut ghemul. Din acel moment, pe teren a rămas numai Osaka, care a pus capăt primului set, cu 6-3, după 34 de minute.

În setul al doilea, Halep a cerut intervenţia lui Darren Cahill, la scorul de 3-0.

„Până la 3-3 totul a fost în regulă. Ce se întâmplă? Nu eşti tu, nu este jocul tău", a întrebat-o Cahill pe Simona Halep şi, văzând că nu primeşte niciun răspuns, a continuat cu indicaţiile tactice.

Osaka a obţinut astfel prima victorie în faţa Simonei Halep, în patru meciuri. Ea va evolua în finală cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, un duel al jucătoarelor de 20 de ani.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 327.965 de dolari şi cu 390 de puncte WTA.

Sursa: digi24.ro

Etichete: halep meci indian wells, meci indian wells, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE