Simona Halep a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului BucureştiSimona Halep a primit, luni, titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti acordat de primarul Gabriela Firea, "în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţelor sale sportive".

Simona Halep
Simona Halep

"Sunt foarte emoţionată, e mai greu să vorbesc pe scenă decât să fiu pe teren. Vreau să mulţumesc pentru acest titlu, este poate cel mai important din cariera mea. E o onoare să fiu cetăţean de onoare al Capitalei. Când am venit acum 10 ani era un oraş străin, dar acum pot să spun că acest oraş este acasă. Mulţumesc ţării pentru că am avut de parte de tot ce am avut nevoie pentru a fi numărul 1 mondial", a declarat Halep.

După ceremonie, Halep a spus că dacă ar fi primar ar face o sală pentru meciurile de FedCup: "Nu prea sunt interesată de beneficiile pe care le voi avea ca ceţăţean de onoare, sunt onorată de acest titlu şi acest dar din poartea României. Nu-i voi supăra pe constrănţeni, sunt şi acolo cetăţean de onoare şi aici. Aş face o sală mare pentru FedCup, să jucăm meciurile aici, copiii să se antreneze, să fie campioni".

Gabriela Firea consideră că trebuie omagiaţi cei care "ne fac mândri că sunt conaţionalii lor". "Sunt emoţionată că azi primeşte titlul de cetăţean de onoare Simona Halep, o mare campioană, la fel ca toate fetiţele, când Nadia evolua pe scenă voiam să fiu ca ea, acum alte fetiţe se străduiesc şi vor să fie ca Simona Halep. Îmi pare rău când văd că sunt români care umbresc performanţa ei, mă doare ca român şi ca primar. Nu am făcut nimic pentru asta, muncă e a a ei şi părinţilor ei. Am considerat că din postrua pe care o am pot să vindec o rană deschisă. Poate pentru Simona Halep nu e un titlul mare, dar în anul Centenarului pentru mine e un titlul mare. Acest titlu vine să suplinească alte eforturi pe care putea să le facă statul român sau autorităţile locale pentru acest campion. Pe noi poate conta mereu", a spus primarul Gabriela Firea.

La ceremonie au participat personalităţi ale vieţii sportive, printre care preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, Ilie Năstase, Andrei Pavel şi preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

Ilie Năstase a pus-o pe Simona Halep să ia în braţe un număr 1 format din flori şi i-a transmis Gabrielei Firea că vrea o sală de 15.000 de locuri.

Proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de cetăţean de onoare al Capitalei Simonei Halep a fost adoptat în octombrie 2017 de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Etichete: Bucureşti, cetăţean de onoare, cetatean de onoare bucuresti, firea, halep

0/8 COMENTARII
Melvinpug
02 mar 21:03
+0
VOTURI
-0
Pentru înregistrare pe acest site veți primi 500 de jetoane pe cont. Acum poți invita orice fată în privat.
și îți va îndeplini orice dorință.]
http://b365.ro@3257965206
obzazolux
21 nov 21:54
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/where-is-xena/ - Amoxil Dose For 55 Pounds Amoxicillin qci.qmnk.b365.ro.lyg.ne http://mewkid.net/where-is-xena/
omoehiniwo
21 nov 21:34
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/where-is-xena/ - Amoxicillin Online Dosage For Amoxicillin 500mg zqn.dwtn.b365.ro.ygf.rl http://mewkid.net/where-is-xena/
DavidVorne
31 mai 19:22
+0
VOTURI
-0
«Папиловит» — быстро и безопасно избавит от любых папиллом и бородавок.
Наш сайт: https://lcokbhlw.bestseller-super.ru
DavidVorne
31 mai 19:22
+0
VOTURI
-0
«Папиловит» — быстро и безопасно избавит от любых папиллом и бородавок.
Наш сайт: https://lcokbhlw.bestseller-super.ru
Kennethpearf
04 mar 11:08
+0
VOTURI
-0
Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
Сайт: http://workle.website/74
DavidVorne
28 feb 17:58
+0
VOTURI
-0
«Папиловит» — быстро и безопасно избавит от любых папиллом и бородавок.
Наш сайт: http://workle.website/4r
Stephenstila
28 feb 13:32
+0
VOTURI
-0
Bestsellers | FOREO http://workle.website/36

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE