SIMONA HALEP, acuzată că îi umileşte pe foştii antrenoriSIMONA HALEP este acuzata de Andrei Mlendea, alaturi de care a lucrat in trecut, ca isi umileste antrenorii atunci cand ia decizia sa se desparta de ei. Mlendea spune ca a fost concediat prin SMS, la fel ca si belgianul Wim Fissette.

SIMONA HALEP, acuzata ca ii umileste pe fostii antrenori
SIMONA HALEP, acuzată că îi umileşte pe foştii antrenori
Foto: realitatea.net

SIMONA HALEP. Andrei Mlendea a povestit modul umilitor in care a fost concediat de Simona Halep in vara anului 2013.

SIMONA HALEP. "Modul in care m-a anuntat m-a mahnit. Nu ma asteptam sa procedeze in felul acesta. In dimineata finalei, am primit un SMS prin care ma informa ca, din acel moment, Adrian Marcu este antrenorul ei. Eram la doua camere de ea! Asa a procedat! M-a informat ca Marcu va veni in America, la US Open. I-am mai fost sparring la Beijing si asa s-a incheiat colaborarea. Totul s-a facut cu buna-stiinta a Virginiei Ruzici, managerul Simonei. Dansa l-a preferat pe Marcu. Se cunosc de 30 de ani, era normal. Nu de ieri, de azi", a declarat Mlendea pentru Ring.

SIMONA HALEP. Adrian Marcu a fost concediat, la randul sau, tot prin intermediul unui SMS, potrivit sursei citate.

SIMONA HALEP a anunţat recent că s-a despartit de belgianul Wim Fissette, cel care a antrenat-o in 2013, tot printr-un SMS. "I-am dat mesaj sa-i multumesc si el nu mi-a raspuns pana acum", a spus Simona Halep.

Etichete: antrenor, Simona Halep, SMS, wim fissette

0/1 COMENTARII
Cris
10 nov 11:24
+0
VOTURI
-0
Barfa de doi lei, care nu intereseaza pe nimeni.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE