SIMONA HALEP: Am fost obosită psihic din cauza momentelor grele din familieSimona Halep spune că eşecurile din ultima vreme se datorează oboselii psihice, cauzată de momentele grele cu familia.

SIMONA HALEP: Am fost obosita psihic din cauza momentelor grele din familie (Foto ro.wikipedia.org)
SIMONA HALEP: Am fost obosită psihic din cauza momentelor grele din familie (Foto ro.wikipedia.org)

Am jucat foarte bine la Indian Wells şi la Miami. Am avut momente grele în familia mea atunci şi cred că am fost obosită apoi. Nu mi-am dat seama că jucam cu puterea interioară şi nu cu mintea, pentru că mintea mea era altundeva. Cred că am fost obosită psihic. Apoi la Wimbledon nu am putut juca, nu am putut fi concentrată pe ce aveam de făcut. Aşa că după Wimbledon am spus «ok, am nevoie să mă relaxez»", a declarat Halep, referindu-se la sinuciderea vărului ei, Nicia Arghir, la vârsta de 29 de ani.

Românca spune că a depăşit perioada dificilă şi se simte bine acum: "Pot să spun că mă simt bine acum. Mă simt bine pentru că am avut o pauză lungă acasă, cam patru săptămâni. M-am relaxat în totalitate. Am stat cu familia. Spuneam înainte că nu mă duc în România, dar am petrecut toate cele patru săptămâni în România pentru că îmi place acolo şi mă simt bine.", a adăugat Halep, conform Mediafax.ro.

Halep şi-a petrecut vacanţa mutându-se într-un nou apartament la Bucureşti şi întâlnindu-se cu familia şi cu pritenii în Capitală şi în oraşul ei natal, Constanţa. Ea spune că nu îi place să meargă în cluburi de noapte, deoarece sunt prea zgomotoase şi activitatea acestora începe prea târziu din punctul ei de vedere. "Nu cluburi de noapte. Nicio şansă. Nu îmi plac. Sunt prea zgomotoase şi se deschid prea târziu. La noi, cluburile de noapte se deschid la ora 01.00. Adorm la ora 01.00", a povestit jucătoarea română.

Simona Halep se va pregăti în această lună, în timpul turneelor de pe continentul nord-american, cu australianul Darren Cahill, în cadrul programului adidas de dezvoltare a jucătorilor. "Abia aştept să încep turneele şi să joc. Am nevoie de meciuri şi am nevoie de încredere, dar această încredere o capăt câştigând. Obiectivul meu în acest an este să mă calific la Singapore. Îmi place acolo", a conchis sportiva.

Simona Halep participă în această săptămână la Rogers Cup, competiţie de categorie Premier 5 care are loc la Toronto. Marţi, Halep şi rusoiaca Daria Gavrilova au fost învinse, în turul întâi la dublu, cu scorul de 6-2, 6-3, de cuplul Darija Jurak/Raquel Kops-Jones (Croaţia/SUA). Miercuri, românca va evolua împotriva jucătoarei sârbe Jelena Jankovici, în turul al doilea, la simplu.

Etichete: halep, meci, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE