SIMONA HALEP, BRD BUCHAREST OPEN. Câţi bani a câştigat Simona Halep la BRD BUCHAREST OPENSIMONA HALEP, BRD BUCHAREST OPEN.  SIMONA HALEP A ÎNVINS-O DUMINICĂ, 13 IULIE 2014, pe ROBERTA VINCI, în FINALA BRD BUCHAREST OPEN 2014 - primul turneu WTA organizat în România. 

Simona Halep si Steaua, brandurile sportive numarul 1 din Romania, conform unui sondaj
Simona Halep şi Steaua, brandurile sportive numărul 1 din România, conform unui sondaj
Foto: sptfm.ro

SIMONA HALEP, BRD BUCHAREST OPEN.  Halep, principala favorită şi numărul trei mondial, a fost recompensată cu 43.000 de dolari şi 280 puncte WTA, în timp ce finalista a încasat 21.400 dolari şi 180 puncte, scrie capital.ro.

Astfel, Simona Halep devine cel mai bine plătit jucător de tenis din România, după ce a câştigat peste 400.000 de lire sterline (aproximativ 750.000 de dolari) la Wimbledon şi 43.000 de dolari la Bucharest Open.

SIMONA HALEP, BRD BUCHAREST OPEN. Românca de 22 de ani a dominat primul set, pe care şi l-a adjudecat cu un sec 6-1. În setul secund, Vinci a început mai bine, a condus cu 2-0, Halep arătând semne de oboseală. Simona reuşit să revină, a egalat (2-2), iar ghemul cinci a fost deosebit de important, Halep câştigându-l la mare luptă, pe serviciul ei. Principala favorită a reuşit apoi un break, pentru 4-2, şi-a fructificat serviciul (5-2), ratând şi o minge de meci pe serviciul italiencei, care a mai redus din diferenţă. Halep a încheiat setul cu 6-3 şi s-a impus la ediţia inaugurală de la Bucureşti.

SIMONA HALEP, BRD BUCHAREST OPEN. Simona Halep a fost premiată de ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, la festivitatea de premiere asistând şi George Cosac, preşedintele FR Tenis, Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Jeno Marky, directorul turneului, Chen Shu, supervizorul WTA, reprezentanţii BRD, sponsorul principal al turneului, etc.

SIMONA HALEP, BRD BUCHAREST OPEN. Simona Halep are acum în palmares opt titluri WTA (Nurnberg, Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia - 2013, Doha, Bucureşti - 2014) şi a mai jucat cinci finale (Fes - 2010, 2011, Bruxelles - 2012, Madrid, Roland Garros - 2014).

Etichete: bani simona halep, BRD BUCHAREST OPEN, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h