SIMONA HALEP, BUCHAREST OPEN: SIMONA HALEP vs. Kristina Mladenovic, în primul tur, la BUCHAREST OPENSIMONA HALEP, BUCHAREST OPEN: Simona Halep, locul 3 WTA va juca împotriva Kristinei Mladenovic, în primul tur al turneul Bucharest Open.

SIMONA HALEP, BUCHAREST OPEN:

Simona Halep este favorita principală la prima ediţie a BRD Bucureşti Open, turneu care îl înlocuieşte pe cel de la Budapesta, câştigat anul trecut de româncă.

În primul tur, Simona o va întâlni pe Kristina Mladenovic, numărul 107 WTA, jucătoare care a învins-o în acest an, în primul tur la Paris, scor 7-6(1), 6-4, conform tragerii la sorți care a avut loc sâmbătă. Meciul dintre Halep şi Mladenovici va avea loc miercuri.

SIMONA HALEP, BUCHAREST OPEN:

La turneu mai participă şi alte 5 românce: Monica Niculescu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadanţu şi Andreea Mitu. Sorana Cîrstea, accidentată, n-a putut onora turneul.

Finala are loc duminica viitoare, pe 13 iulie. Meciurile de pe parcursul unei zile pot fi văzute în schimbul a 15 lei, de luni până vineri, iar un bilet pentru partidele de sâmbătă şi duminică costă 40 de lei.

Etichete: bucharest open, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE