SIMONA HALEP, după eliminarea de la DUBAI: "Mi-am pierdut încrederea și totul s-a terminat"Simona Halep a făcut primele declarații după înfrângerea suferită în turneul de la Dubai, fiind învinsă de Ana Ivanovici.

SIMONA HALEP, dupa eliminarea de la DUBAI: "Mi-am pierdut increderea si totul s-a terminat"
SIMONA HALEP, după eliminarea de la DUBAI: "Mi-am pierdut încrederea și totul s-a terminat"
Foto: haisimona.ro

Cotată cu prima șansă la câștigarea trofeului și campiona en-titre, Simona Halep (locul 3 mondial) a fost eliminată, aseară, în primul tur al turneului de la Dubai.

Constănțeanca a părăsit întrecerea pe care a câștigat-o în urmă cu una încă din runda ianugurală, după ce a fost învinsă de sârboaica Ana Ivanovici (17 WTA), cu scorul de 6-7(2), 2-6.

După meci, la conferința de presă, Halep a făcut rezumatul înfrângerii sale:

„Am fost aproape să câștig setul. Am avut minge de set, dar nu am putut să o fructific. Acolo mi-am pierdut încrederea și totul s-a terminat. Cred că am făcut un meci bun. Am fost agresivă, am servit bine și am returnat bine. Ana a făcut un meci foarte bun. Fizic stau bine și nu mai simt nici durere. Cel mai important este că sunt sănătoasă. Nu am simțit presiune. Nu este vorba despre asta. Acum am nevoie de multe meciuri. Sunt puțin dezamăgită, dar este ok. Am avut o perioadă dificilă", a declarat Halep pentru evz.ro.

Mai mult, Simona Halep va evolua săptămâna viitoare la turneul de la Doha.

Etichete: halep doha, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h