SIMONA HALEP, după eliminarea de la Turneul Campioanelor: Nu vreau să mă mai gândesc la tenisSimona Halep recunoaște că s-a prăbușit psihic, după pierderea primului set. 

SIMONA HALEP VS AGNIESZKA RADWANSKA LIVE, MECI LA TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. LIVE TEXT, SCOR LIVE
SIMONA HALEP VS AGNIESZKA RADWANSKA LIVE, MECI LA TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. LIVE TEXT, SCOR LIVE
Foto: wtatennis.com

Simona Halep a oferit primele declarații după meciul pierdut în fața polonezei Agnieszka Radwanska, la Singapore, în cadrul Turneului Campioanelor. Tenismena românca a spus că primul set pierdut în tie-break a doborât-o și nu a mai putut să reacționeze în actul al doilea, pe care l-a cedat cu 1-6.

„Am simţit puţină oboseală la finalul primului set, dar am avut o şansă în tie-break. Sunt dezamăgită că nu am reuşit să câştig primul set. Faptul că l-am pierdut m-a afectat din punct de vedere mental. Am simţit că, în acel moment, nu am ratat doar şansa de a câştiga primul set, dar probabil am ratat şi şansa de a câştiga meciul. Am început destul de bine acest turneu, dar energia mi-a scăzut de la un meci la altul, dar dacă aș fi luat tie-break-ul, poate că aș fi reuşit să mă reîncarc, inclusiv mental. Acum vreau doar vacanţă. Nu vreau să mă mai gândesc la tenis. Apoi voi fi mai puternică", a spus Halep.

Etichete: Simona Halep, tenis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE